Facebook hozzászólás
235

Mi a fene? Már csak kilencet kell aludni?

Már csak pár nap, és indul a világ egyik legnépszerűbb túlélő show-ja, a Survivor, ahol hősök születnek! Az eddig majd ötven országban műsorra tűzött show Amerikában már több, mint harminc évadon van túl, de a számtalan nemzetközi televíziós díjjal büszkélkedő produkció Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Olaszországban, Norvégiában és Svédországban is bőven tíz évad felett jár.

A Survivor alapszabályai szinte minden országban ugyanazok. Rátermett, kalandvágyó nőknek és férfiaknak nomád körülmények között kell kitartani a végsőkig egy egzotikus, szinte érintetlen trópusi szigeten. Küzdelmüket számos kihívás – fizikai és taktikai egyaránt – könnyíti vagy épp nehezíti.

Istenes Bence: Kép: RTL
Istenes Bence lesz a műsorvezető: Kép: RTL

A világ egyik legizgalmasabb realityjében a túlélés a kulcs; túlélni egy távoli szigeten, egy közösségben, megvívva a saját, egyéni harcokat is egészen az utolsó összecsapásig, amely során kiderül, ki az igazi túlélő, vagyis a győztes. A hazai közönség Istenes Bence vezetésével követheti majd nyomon a Fülöp-szigeteki, megannyi embertpróbáló kihívást. Augusztus 28-tól minden hétköznap, 19:00-tól Survivor, ahol a tét ezúttal is a túlélés, valamint 20 millió forint!

Megint táncra perdülhetünk!
Nemrég indult a Muzsika TV Extra a pop- és mulatós műfajok sztárjaival. Még az is felpattan a fotelből, aki a kánikulától már teljesen elpilledt! Kóstolj bele, ha szereted a műfajt! Ha nem, akkor is!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!