Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 01. 19:00 | László Márta

JÖN AZ ESTI MULATÓS

Megint táncra perdülhetünk!

Augusztus 1-jén indul a Muzsika TV Extra a pop- és mulatós műfajok sztárjaival. Még az is felpattan a fotelből, aki a kánikulától már teljesen elpilledt! Kóstolj bele, ha szereted a műfajt!  

A Muzsika tévé új műsorában a legkedveltebb zenei műfajok képviselőit sorakoztatja fel, így mindenki megtalálja majd a számára kedves előadót. A Muzsika Tv Extra augusztus 1-jétől, kedd esténként 21 órától látható és biztos, hogy igazi házibuli hangulatot varázsol a tévénézők otthonába.

Dér Heni, Kép: Szalamander

Dér Heni, Kép: Szalamander

A pop műfajt képviseli Gájer Bálint, Dér Heni, az Animal Cannibals, Josh, a Newl Level Empire, a Delta és Karola & Mr. Busta.

A mulatós életérzésért pedig Balázs Pali, Sihell Ferry és Henna, Tilinger Attila, Magyar Rózsa, a Suhancok és Kocsis Janika felel.

Erősít a Chili TV
Hogy miben rejlik a Chili TV ereje? Például abban, hogy a nyár utolsó hónapjára is számos új tartalommal készülnek. Visszatér náluk a képernyőre Erdélyi Mónika, de feltűnik Justin Bonello, Gordon Ramsay és Nigella Lawson is.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!