Facebook hozzászólás
373

Megint bevesznek minket a törökök

Új romantikus történet váltja a Ferihát hétköznaponként a TV2 műsorán. A fiatal lány, Cennet életét különös, véletlen találkozások befolyásolják.

Cennet, Kép: TV2
Kép: TV2

A történet főszereplője Cennet, egy árvaként felnőtt lány, aki osztályelsőként végez az építészmérnöki karon. A diplomaosztója napján állásajánlatot kap csoporttársa édesanyjától, amit rögtön el is fogad. Kemény munkával és sok tanulással megvalósította álmát, és Cennetre a munkahelyén rátalál a szerelem is. A dolgok azonban mégsem mennek olyan zökkenőmentesen, kiderül, hogy választottja egy gyerekkori barátra emlékezteti, főnöknője pedig a saját lányának szánta a férfit.

A két főszereplőt Almila Ada és Berk Atan alakítják, egyiküket sem láthattuk korábban még hazánkban vetített török sorozatban. Viszont Yusuf Akgün-t jól ismerhetik már a nézők a Ferihából. A címszerepet játszó színésznőt Pánics Lilla, míg a férfi főszereplőt Selimet Farkas Dénes szinkronizálja.

A főszereplő, Almila Ada fiatal kora ellenére óriási népszerűségnek örvend, és nemcsak hazájában. A 24 éves lány gyermekkorától balerinának készült, divattervező édesanyja egy ideig Angliában taníttatta, ám egy sérülés miatt fel kellett adnia álmait. Ezt követően koncentrált jobban a drámaórákra, és modell karrierje is elindult. Olyan világhírű divatmagazinok címlapjain szerepelt többek között, mint a Vogue, Instagram követőinek száma meghaladja a 300 ezret.

Cennet minden hétköznap 16.50-től a TV2 műsorán.

Századfordulós szexbotrányok egy helyen
A Kék Macska című regény intim részleteket tár fel a századforduló Budapestjéről. A múltban nagy port kavart események és az elfeledett híres, hírhedt személyek izgalmas korrajzzal szolgálnak, felidézik az akkori mindennapok pezsgő, lokálokkal tarkított életét. Megjelenik a történetben mások mellett Krúdy Gyula, Dobos C. József, Herbert von Bismarck és gróf Vay Sándor született Vay Sarolta is.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!