Facebook hozzászólás
514

Mától újra válunk!

Az RTL Klub népszerű heti filmsorozata, a Válótársak két hét ünnepi szünet után újra a képernyőn! Csütörtök este 21.20-tól ismét nyomon követhetik a nézők a Stohl András, Scherer Péter, Lengyel Tamás, Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter főszereplésével készült sorozat történéseit.

Stohl András szürke zakóban, világoskék ingben a Válótársak című sorozatban, Kép: RTL
Stohl András a Válótársak című sorozatban, Kép: RTL

Az RTL Klub 2015 őszén indította el a Válótársak című vadonatúj filmsorozatát. A mozik csatornaátlagon felül teljesítenek hétről-hétre, toronymagasan nyerve műsorsávját.

A hetedik epizódban is zajlik a főszereplők élete: Szonja (Földes Eszter) közli, hogy terhes és hogy Joci (Lengyel Tamás) az apa. Joci ezt elfogadja, de nem akar vele összeköltözni. Szonja megfenyegeti, hogy akkor elveteti a babát. Bálint (Stohl András) találkozik Emillel, Zsófi (Gubás Gabi) zongoratanár pasijával. Bevallja Zsófinak, hogy Emil (Haumann Máté) egyáltalán nem rossz ember. Dávid (Scherer Péter) és Tamara (Balsai Móni) randiznak, ami szenvedélyes szexszel zárul, Dávid mégis faképnél hagyja Tamarát. Hilda (Börcsök Enikő) megpróbálja rábeszélni Szonját, hogy hagyja el az országot, Szonja viszont a stressz hatására rosszul lesz. Bálint nekimegy valaminek éjszaka a kocsijával tolatás közben, de nem nézi meg, mi volt az…
Az előzetest itt nézheted meg!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!