Facebook hozzászólás
248

Mától megint barátkozik a Duna a családokkal

Két új műsorvezetővel várja a Család-barát minden héten hétfőtől szombatig a nézőket a Duna képernyője előtt. A jubileumi, tízedik évadát megkezdő műsor augusztus 28-tól heti hat napon át, 10.30-tól jelentkezik a közmédia csatornáján.

 

A tanévkezdés közeledtével a Duna Televízió műsorvezetői is visszaköltöznek a stúdióba és a Balatoni Nyarat felváltja a Család-barát című műsor, amely immáron tízedik évadát kezdi meg. A műsorból már jól ismert Novodomszky Évához és Somogyi Diához szeptembertől két új műsorvezető csatlakozik: Éva oldalán Kolozsi Kiliánt, Dia mellett pedig Csalami Csabát ismerhetik meg a nézők.

Család-barát, Kép: MTVA, Zih Zsolt
Kép: MTVA, Zih Zsolt

Ezúttal is szórakoztató, családokat érintő kérdések megbeszélését, hasznos információkat, új recepteket, konyhai praktikákat ígérnek a műsorkészítők. Külön figyelnek majd a testi-lelki egészséggel kapcsolatos kérdésekre, és felidézik az elmúlt tíz év izgalmas pillanatait is.

Kiderült ez is Rátonyi Krisztáról
Új feladatot kapott a fiatal műsorvezető: a Duna Televízió Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjének egyik csapatkapitánya lesz!

Szombatonként a családoké lesz a főszerep, és az őket érintő fontos kérdésekkel, sok-sok játékkal, mesével, kézműves, valamint szórakoztató elemekkel készülnek, hogy kellemessé tegyék a nézők szombat délelőttjét. Az élet minden pillanata jelen lesz a hétvégi műsorokban, akárcsak a családok mindennapjaiban.

A keddi témák között a tankönyvosztás, az öltözködési protokoll, illetve az iskolakezdési stressz is szerepel. Szerdán szakértő vendégek segítségével a gerinckímélő iskolatáskákról, felelős állattartásról, illetve a hallásproblémákról is szó lesz. A Reflektorfény című rovatban pedig napról napra ismert művészekkel beszélgetnek a műsorvezetők.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!