Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. augusztus 07. 19:00 | László Márta

HÉTKÖZNAPI VIDÁMSÁG

Mától fogjuk a hasunkat Harperéken

Hétköznap esténként az RTL+-on láthatod majd a Két pasi – meg egy kicsi című vígjáték-sorozatot. A brit humor gyöngyszemei mellett újabb ikonikus vígjáték-sorozatot nézhetünk az RTL+-on. Augusztus 7-én, hétfőn 21:10-től ugyanis rögtön négy premier-epizóddal érkezik az RTL+-ra a Két pasi – meg egy kicsi című szituációs komédia.

Charlie Sheen, Kép: wikimedia

Charlie Sheen, Kép: wikimedia

A sorozat főszereplői a Harper-testvérek, akik egy hatalmas, óceánparti villában élnek, nem éppen hétköznapi módon. Charlie (Charlie Sheen) egy dúsgazdag zeneszerző, aki reklámzenék komponálásából szedte össze tetemes vagyonát. Mindemellett vérbeli agglegény: habzsolja az életet és természetesen a nőket is. Ezzel szemben testvére, Alan (Jon Cryer) az örök balek, aki nemcsak a pénzügyekben, hanem a szerelemben, és apaként is meglehetősen szerencsétlen. Minden hétvégén meglátogatja őt az első házasságból született fia (Angus T. Jones), akit cseppet sem lehet együttműködőnek nevezni ebben a történetben. A három teljesen különböző karakter együttélése pedig számtalan komikus helyzetet generál.

A sorozat Emmy-díjas, és Golden Globe-díjra is jelölték. A legelső évadtól kezdődően követhetjük majd eseményeket. Augusztus 7-től, hétköznaponként 21:10 és 23.10 között az RTL+-on.

Gazdik, pacik, cicák és még sokan mások
Úgy szeretnék egy kiskutyát! OK! És tudod mivel jár? A felelős állattartás komoly feladat! Van hozzá türelmed, időd? Lemész reggel megpisiltetni akkor is, ha eddig fel se tudtál kelni suli előtt? A kertedet körbekeríted, hogy ne vesszen el, és ne üsse el egy autó? Gondoskodsz róla, akkor is, ha az állatorvoshoz kell vinni? Hát még a nagyobb állatok! Kedvenceinket szinte családtagnak tartjuk, de a legtöbben nem veszik tudomásul, hogy ők állatok, szokásaikat, életformájukat tiszteleben kell tartani! Ehhez szeretnének segítséget adni az RTL-es műsorkészítők.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!