Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2017. november 17. 17:00 | László Márta

DUPLÁZNAK

Már megint mi van Csillagkúton?

Ötödik születésnapját ünnepli novemberben a SuperTV2, ahol most megváltozik a műsorstruktúra. A szórakoztató csatornán olyan, saját gyártású tartalmak kínálnak kikapcsolódást a nézőknek, mint a Jóban Rosszban, ami november 20-ától dupla epizódokkal látható.

Nyertes Zsuzsa, Kép: wikimedia

Nyertes Zsuzsa, Kép: wikimedia

A Jóban Rosszban nézői már jól tudják, hogy Csillagkúton mindig történik valami.

November 20-ától dupla részekkel jelentkezik a sorozat, amiben ezúttal egy váratlan természeti katasztrófa okoz krízishelyzetet a városban, és indítja el izgalmas események láncolatát. Egy pusztító vihar után még inkább kiéleződnek a klinika tulajdonosváltása kapcsán kialakult ellentétek és feszültségek. A kórházban a rengeteg sérült miatt szükségállapotot hirdetnek, a személyzet pedig minden erejével azon dolgozik, hogy a nehéz időkben helyt álljon. Ebbe a történeti szálba érkezik két új szereplő, a Telekes Jutkát alakító Bánfalvy Ági, és a testvérét, Ildikót megformáló Nyertes Zsuzsa.

Nyertes Zsuzsa, Kép: wikimedia

Nyertes Zsuzsa, Kép: wikimedia

A dupla részek indulásával a nézők az új világítástechnikának köszönhetően letisztultabb képi világgal találkozhatnak majd. A sorozat egyik emblematikus helyszínén is változás történik, a sok családi, baráti, szerelmi viszály helyszínéül szolgáló Kékmacsek új enteriőrt kap, és két új forgatási helyszínnel is bővül a díszlet, Alex luxuslakásával, valamint Kardos és Steiner Dóra első közös szerelmi fészkével. Az újdonságoknak azonban itt még nincs vége, a jól ismert főcím képkockái is teljesen lecserélődnek.

Lesz itt dráma bőven decemberben
Decemberben indul az Epic Drama csatorna, amely több mint 600 órányi szórakozást kínál a világ minden részéről gondosan összeválogatott kiváló drámasorozatokkal, amelyek a legnagyobb televíziós sztárokat vonultatják fel.


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!