Facebook hozzászólás
699

Magyar kisfiú lett a világ legszebbje!

Kovács Tamás Pétert, a 8 éves kenderesi  kisfiút  választották a világ legszebbjének a múlt héten, a Moszkvában megrendezésre került 2015 PRINCESS&PRINCE of the UNIVERSE nevű világméretű gyermekszépségversenyen. Ilyen előkelő helyezést eddig még egyetlen magyar gyermek sem ért el világversenyen.

„Leírhatatlanul boldogok vagyunk, az utolsó pillanatig nem is reméltük, hogy Toncsi nyerni fog. Nagyon erős volt a mezőny, összesen 38 gyermek indult. Egy hétig voltunk Moszkvában, az első napokban próbák és interjúk zajlottak, mindez angolul ér oroszul. A nyelvi nehézségek ellenére azonban minden rendben ment, és végül az eredményhirdetésnél mindannyian együtt sírtunk az örömtől” – mondta Kovácsné Lili.

Kép: facebook

A büszke anyuka elárulta: Magyarországon már több versenyen ért el szép eredményeket, a modellügynökségen keresztül figyeltek fel rá Oroszországban. Nagyon megtetszett nekik a portfoliója, így kapott meghívást.

„Ezeken a versenyeken nagyon népszerűek a magyar gyerekek, de a 15 éves szakmai múltam alatt sosem sikerült ilyen komoly eredményt elérnünk. Nagyon büszke vagyok Tamásra, örülök a sikerének. A kisfiú a győzelmével meghívást kapott egy újabb komoly világversenyre, amelyet a nyáron rendeznek majd meg Los Angeles-ben” – mondta Bartolovics Ildikó, a Sztárcsemete Modellügynökség vezetője, aki hozzátette, hogy a következő hazai verseny a Little Miss Hungary lesz, ahová már várják a jelentkezőket.
A moszkvai világversenyen egy magyar lány, a 14 éves Kovács Lili is szép eredményt ért el: a lányok mezőnyében bekerült a legjobb négy közé.

Magyar kislány lett a legszebb a világon!
A Festival Model & Talent World nevű gyermekszépségversenyen induló három magyar kislány közül korosztályában az első lett Szilágyi Maja a törökországi Antalyában. A június végi Little Miss Hungary hazai gyermekszépségversenyen egy világversenyre való kijutás lesz a tét.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!