Facebook hozzászólás
526

Mádai Vivien új szerepben

2017-ben igazi harcosok születnek a TV2 képernyőjén, hisz Magyarországra érkezik a Ninja Warrior. A szuperprodukció díszletei már állnak, és hamarosan kiderül, ki mire képes a monumentális akadálypályán. A Ninja Warrior Hungary műsorvezetője Majoros Péter „Majka” és Till Attila mellett a Mokka egyik háziasszonya, Mádai Vivien lesz.

Több ezer jelentkező közül került ki az a 330 versenyző, aki kipróbálhatja magát a világ egyik legkeményebb kihívásának számító Ninja Warrior pályán. Majka és Tilla mellett a TV2 szuperprodukciójának harmadik műsorvezetője a Mokka egyik háziasszonya, Mádai Vivien lesz.

Majka, Mádai Vivien, Tilla, a nindja műsorvezetői, Kép: TV2
Majka, Mádai Vivien, Tilla, a nindja műsorvezetői, Kép: TV2

– A Ninja Warrior az a műsor, aminek már akkor a szerelmese lettem, amikor kiderült, hogy hazánkba érkezik.

Hogyan legyél igazi férfi? Csernus megírta
Milyen az igazi, hiteles férfi? És hogyan válhat valaki azzá? Csernus doki – A Férfi srácoknak – c. kötete, amely a Jaffa Kiadó gondozásában, a 87. Ünnepi Könyvhét alkalmából jelent meg – ezt a kérdést feszegeti, a maga szokásos hangvételében.

A férjem hatalmas rajongója volt korábban is, de azóta engem is megfertőzött. Monumentális műsor, hatalmas díszlettel és elképesztő emberi teljesítményekkel. Álmodni sem mertem volna arról, hogy az egyik műsorvezetője leszek a Ninja Warrior-nak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a csatorna választása rám esett, és ott állhatok majd Majka és Tilla mellett, alig várom. Remélem, hogy azért szóhoz is jutok a fiúk mellett, hiszen ismerjük őket, nagyon karizmatikus egyéniségek külön-külön is – árulta el Vivi.

A Ninja Warrior Hungary forgatása a napokban zajlik, hamarosan pedig az is kiderül, ninját avathat-e Magyarország?



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!