Facebook hozzászólás
374

Liptai extrém terepen táncoltat

Szerdán 21 órakor Liptai Claudia vezetésével indul a SuperTV2 legújabb saját gyártású műsora, az Extrém Activity. Az első adásban az ex-sorozatsztárok küzdenek meg a szépségkirálynőkkel.

Szeptember 14-től szerda esténként újra Activity a SuperTV2-n! A játék alapszabályai nem változtak, ám a műsor címe nem véletlen egészült ki az Extrém jelzővel. A sztárjátékosoknak ugyanis olykor nehezített terepen kell mutogatniuk, rajzolniuk vagy éppen körülírniuk a feladványokat: van akit a levegőbe lógatnak, van akit két izomember próbál földre küldeni játék közben, és ez még csak a kezdet! Az adásokban háromtagú csapatok versengenek egymással, a győztesek továbbjutnak, akiket a következő héten egy új csapat hív ki ellenfeléül. Az első adásban az egykori sorozatsztárok: Csomor Csilla, Deutsch Anita és R. Kárpáti Péter mérkőznek meg a szépségkirálynőkkel, Kárpáti Rebekával, Kulcsár Edinával és Polgár Krisztával. A SuperTV2 új szórakoztató műsorának játékmestere Liptai Claudia.

Extrém Activity, a sztárcsapat, Kép: TV2
Extrém Activity, a sztárcsapat, Kép: TV2
Liptai Claudia a Mokkában bevallotta, kicsit tartott attól, hogy állapotosan kell majd műsort vezetnie. Ám az Extrém Activity forgatásán mindenki nagyon figyelmes volt vele. Ha rosszul volt vagy elfáradt, bármikor pihenhetett. Erre nem volt szükség túl gyakran, Claut nagyon pörgeti az adrenalin, a három órás ülés a Sztárban sztárban sem volt megerőltető számára. Kisfia egyébként nagyon rendes, ahogy fogalmaz, ezt a terhességét sokkal jobban viseli…

Komolyzenei koncertfilmek a Puskin Moziban!
Klasszikus keddek címmel komolyzenei vetítéssorozat indul a Puskin Moziban, amely minden hónapban egy-egy kiemelkedő koncertfelvétellel várja a nézőket. Első alkalommal, szeptember 13-án André Rieu holland hegedűművész koncertjét vetítették, amit október elején Jonas Kaufmann milánói Scalában előadott áriakoncertje követ. Olvasd el a részleteket!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!