Facebook hozzászólás
731

Libasorban irány a Vajdahunyad Vár!

Libából készült finomságokkal, Márton-napi játszóházzal és libasimogatóval is várják a negyedik, ingyenes Márton Napi Libafesztivál látogatóit a Vajdahunyad Várban 2015. november 13-15. között.

Rajzos vidám libák libasorban menetelnek balról jobbra, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A szervezők a klasszikusnak számító töltött libanyak, libamáj és ludaskása mellett számos gasztro különlegességgel készülnek. A rendezvény ideje alatt a látogatók kóstolhatnak például helyben készült, friss libatepertőt, és például libaburgert is.

A rendezvényen hagyományőrző programok és Márton-napi különlegességek is várják az érdeklődőket. A legkisebbek számára gyermekműsorokkal, kézműves foglalkozásokkal, korabeli mutatványosokkal, libasimogatóval és parasztudvarral készülnek.

A felnőttek libához illő italokat is találnak majd: a szervezők külön újbor utcával várják a látogatókat, a kiállítók kínálatában pedig házi sörök és isteni pálinkák is megtalálhatóak lesznek.

Pénteken, azaz november 13-án a kijelölt kiállítóknál 50%-os kedvezménnyel kóstolhatóak meg a legfinomabb libából készült ételek és természetesen a hozzájuk illő nedűk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!