Facebook hozzászólás
241

Lesz itt zúzás májustól

A Rolling Stones No Filter című turnéja újabb 11 európai állomással toldotta meg májusban induló európai turnéját. A hírt az együttes honlapján tette közzé – jelentette az MTI

A legendás brit zenekar május 17. és július 8. között fellép Írországban, Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban, Lengyelországban és Csehországban. A koncerthelyszínek között van Dublin (május 17.), London (május 22.), Manchester, Edinburgh, Cardiff, Marseille és Varsó.

Rolling Stones, Kép: wikimedia
Rolling Stones, Kép: wikimedia

A cseh fővárosban, ahol először 1990-ben koncertezett a Rolling Stones, a Prága-Letnany repülőtéren július 4-én lép fel. A jegyek március 9-től vásárolhatók meg, a jegyárak a csehországi koncertre 1900 koronától (24 ezer forinttól) indulnak.

Távolból írok, kedvesem…
…és még az Utazás, Az utolsó villamos, a Jöjj kedvesem, és a végén – kórusként – Ha felépül egyszer a házunk… Ahogy megszokhattuk, kristálytiszta vokállal. Egyszóval igazi fonográfos szuperkoncert volt a Papp László Budapest Sportaránában. Egy gombostűt sem lehetett leejteni, és mindenki énekelt! A fiatalok is!

Június 22-én a berlini Olimpiai Stadionban, június 30-án a stuttgarti Mercedes Arénában ad koncertet a banda.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood 2016-ban Közép- és Dél-Amerikában turnézott, sőt, Havannában is színpadra álltak. 2017 őszén indították el No Filter című turnéjukat, melynek keretében szeptemberben és októberben 13 európai helyszínen léptek fel, például Hamburgban, Münchenben, Zürichben, Barcelonában, Amszterdamban és Párizsban is. A koncerteken a veterán rockerek európai rajongóiknak sok klasszikus slágerüket játsszák, köztük a Gimme Sheltert, a Paint it Blacket, a Jumpint Jack Flasht és a Brown Sugart is, ám minden estére tartogatnak meglepetésdalt is.

A Rolling Stones 2016-ban 11 év szünet után adta ki 23. stúdióalbumát. A Blue & Lonesome című lemezzel a zenekar bluesos gyökereihez tért vissza.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!