Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. február 23. 11:00 | Krajcsó Judit

TÚLÉLŐ TÚRA

Leonardo DiCaprionak kevés volt a medve

Nem bír magával Leonardo DiCaprio, aki elmondása szerint élete fizikailag legmegterhelőbb szerepén van túl. A visszatérő Oscar-esélyes sztárja tíznapos mongóliai túlélőtúrán teszi most próbára magát. Jótékonyan licitált erre az élményre.

Az amerikai színész – aki rendkívül nehéz körülmények között, a téli vadonban forgatott Alejandro González Inárritu filmjében – 95 ezer dollárt (26,5 millió forintot) fizetett a Hövszgöl-tóhoz vezető mongóliai túlélőtúrára. DiCaprio a svéd felfedezővel, Johan Ernst Nilsonnal utazik, aki nem titkolta: azon lesz, hogy a 41 éves színész eljusson fizikai állóképessége határáig. A túra alatt jurtákban laknak, lovagolnak és sólyommal vadásznak majd. A The Daily Telegraph című brit lap szerint azonban nem kell túlságosan félteni a sztárt, lesz vele néhány tréner, és szakácsot is visz magával.

Leonardo DiCaprio újabb megmérettetésre készül Kép: Facebook

DiCaprio a túrára egy jótékonysági gálán licitált, amelyet a napokban rendeztek sztárok részvételével, hogy adományokat gyűjtsenek az Amerikai Rákkutatási Alap számára.
“Ezeken a túrákon kiragadom az embereket a megszokott környezetükből, és olyan dolgokra veszem rá őket, amelyeket egyébként nem tennének meg” – mesélte Nilson.
DiCaprio az idei hollywoodi díjszezonban már egy sor díjat kapott A visszatérő főhősének megformálásáért, vasárnap a brit filmakadémia díját is elnyerte, és papírforma szerint első Oscar-díját is minden bizonnyal átveheti majd érte február 28-án.
A 19. század elején játszódó drámában egy valóságos személyről mintázott szereplőt alakított: a felderítő Hugh Glasst társai magára hagyták a vadonban, miután egy medvetámadásban súlyosan megsérült.
A színész a forgatással kapcsolatban korábban elmondta, hogy élete fizikailag legmegterhelőbb szerepén van túl, és ez a stáb többi tagjaira is érvényes, mindentől távol, a zord hidegben, szélsőséges időjárási feltétetek között forgattak, és számtalanszor ismételtek meg egyes jeleneteket, hogy a legjobb felvétel készüljön.

Edvin Marton az Oscar helyett Varsót választotta!
Oscar-díjra jelölték a Winter on Fire: Ukraine\’s Fight for Freedomot a legjobb dokumentumfilm kategóriában, melynek főcímdalát Edvin Marton játszotta. A magyar származású világhírű Emmy és számos más kiemelt díjas hegedűművész nagy izgalommal várja a díjátadót.
kulcsszavak:


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!