Facebook hozzászólás
285

Kutyahoroszkóp – sztárgazdik kutyusai, Hugó, Hédi, Fánika és a többiek

Nem mindennapi körülmények között mutatták be Vágó Ágnes Kutyahoroszkóp címmel most megjelent legújabb könyvét az ötcsillagos Le Méridien Budapest Hotel elegáns bárjában. A hangulatos uzsonna kíséretében zajló bemutatón jelen voltak a könyvben szereplő kutyák – természetesen sztárgazdáikkal együtt.

A könyvben szerepel Gianni Annoni étteremtulajdonos Pamacsa, Balázs Klári énekesnő Fánika kutyája, Barabás Éva műsorvezető Hugója, Buday Péter séf Hédikéje, Gallusz Niki színésznő Bogyója, Ganxsta Zolee rapper Leonja, Görbicz Anita kézilabdázó Yoda kutyája, Kárász Róbert műsorvezető Mollyja, Steiner Kristóf médiasztár Özgéje, Tolvai Renáta énekesnő Luxija, Vörös Zsuzsanna öttusázó Gina kutyája és Varnus Xavér orgonista Kiskutya 2. nevű ebe.

A kutyaugatástól hangos könyvbemutatón többek közt elhangzott, hogy nem ez az első eset, amikor a szerzőnek kutyák voltak az interjúalanyai. A könyvben szereplő minden egyes kutyasztár híres gazdája első szóra vállalta a találkozást és kedvencével az interjúkészítést, amelyben egyébként a szerzőnek nagy segítségére volt saját ebe, a fajtáját Magyarországon egymagában képviselő hosszúszőrű holland juhászkutya, Fröccs.

Jókedvű gazdik mellett a kutyák is jókedvűek

A könyvet – amely egyébként a nagyobb könyvesboltokban, állateledel- és felszerelés-üzletekben, kutyákkal foglalkozó rendezvényeken és egyéb helyeken is kapható – a Professional Publishing Hungary Kft., Magyarország legnagyobb szaklapkiadója adja ki. A kiadó vezetője, Vándor Ágnes a könyvbemutatón elmondta, hogy cégének ez az első ilyen jellegű, azaz kizárólag a nagyközönségnek szóló színes kiadványa, amelyet teljes egészében a kiadó csapata hozott létre: nemcsak a kiadásért, terjesztésért felel, hanem saját művészeti csoportja végezte a kreatív munkákat is. A különlegesen szeretnivaló design Klincsekné Szabó Zsuzsanna munkáját dicséri.

A könyvben meghatározóm kérdés, hogy a sztárok kutyái mikor születtek, ugyanis csillagjegyük, annak jellemzése is fontos szerepet játszik a kötetben: ha az olvasó összeveti az ott leírtakat saját kedvencének születési idejével, akkor a zodiákus jegy, a csillagok meghatározó állása alapján sok érdekességet tudhat meg négylábú társáról.

A könyv nemcsak üzleti céllal készült, hanem egyfajta jó szolgálatot is magára vállal azzal, hogy minden egyes eladott példánya egyben a Noé Állatotthon Alapítványnál a nehéz sorsú kutyákat támogatja.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!