Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. július 08. 10:45 | László Márta

PROGRAMAJÁNLÓ

Kraszkó Zita és Kovács Kokó együtt! Hogy mik vannak?

Minden eddiginél erősebb fellépőgárda színesíti majd a július 8-i Magyarország Szépe döntőjét. A Duna Televízió élő show-ját Kraszkó Zita és Kovács Kokó István vezetik, a műsorban pedig a magyar zenei élet krémje mellett a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál zsűrikedvence, az osztrák Cesár Sampson is színpadra lép.

Végre kiderül, ki lesz idén Magyarország Szépe, aki az értékes nyeremények mellett Magyarországot képviselheti a Miss World világdöntőn. A július 8-i show-ban a tizenhat döntős lány mellett nemzetközi és hazai sztárénekesek mutatják be exkluzív produkcióikat. A színpadkép, a megújuló látványvilág olyan vizuális környezetet teremt, amely még inkább kihangsúlyozza a 16 hölgy szépségét.

Magyarország Szépe, 2018, Kép: MTVA

Kép: MTVA

A finalisták a nyitány mellett négy szettben – fürdőruhában, a labdarúgó világbajnokság ihlette kollekcióban, nemzeti öltözetben és estélyi ruhában – vonulnak végig a kifutón. A négy kör mindegyikét különleges zenei produkciók kísérik majd.

Emlékszel?
Cesár Sampson az Eurovíziós dalfesztivál döntőjében a zsűri pontszámai alapján az első helyen, összesítésben pedig a harmadik helyen végzett!

A nyitányban Freddie gospel kórussal mutatja be legújabb dalát, a bikinis körben Berkes Olivér országos dalpremierjét hallhatjuk, míg a kreatív tour-ban az idei Eurovíziós Dalfesztivál osztrák indulója, Cesár Sampson énekli majd el versenydalát. A nemzeti öltözékhez illő, jól ismert népdalt öltöztet új köntösbe Nika és a Fool Moon, míg az estélyi ruhás kör eleganciáját Berkes Olivér, Freddie, Király Viktor és Veréb Tamás exkluzív előadása emeli majd. Az est további részében Király Viktor is színpadra lép egyik szerzeményével, majd Vastag Csaba mutatja be legújabb dalát, és a fiatal tehetség, Zävodi tévés dalpremierjét is megnézhetjük. .

A legszebb magyar lányok mellett tehát kiváló zenei produkciók várják a képernyő elé a Duna Televízió és a Duna World nézőit július 8-án, 19:30-tól.

Lelepleztük Cinthya mániáját!
A szabadság érzése, egy csipetnyi lázadás, a lehetőség arra, hogy bátran vállaljuk önmagunkat! Valaha ezt jelentette valaki ilyen cipőt viselt. Bár születése óta eltelt 110 év, az életérzés mit sem változott. Sőt, kiterjedt. Ma már ugyanis nemcsak a zenei fesztiválok és renitens zenészek alapdarabja a csillagos lábbeli, hanem bátran viselhető bármivel a tüll estélyitől, a business-viseleten át, egészen a menyasszonyi ruháig. Íme néhány izgalmas összeállítás!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!