Facebook hozzászólás
203

Kezedben a mentorok sorsa

Hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére az X-faktor! A válogatások már gőzerővel folynak, és hamarosan az is eldől, hogy Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti idén milyen kategóriákban lehet mentor.

Állandó téma volt az elmúlt öt évadban, hogy melyik mentor, miért, hogyan, mikor kaphatta meg az egyes kategóriákat. Az X-Faktor történetében most először azonban nemcsak a versenyzők sorsát alakíthatják a nézők, hanem a mentorokét is. Idén teljes egészében a rajongókon múlik, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja a tehetségkutató showműsor 2016-os évadában.

Mentorok, Kép: RTL
Mentorok, Kép: RTL
Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.xfaktor.hu/szavazok oldalon keresztül július 19-ig leadni a voksokat. A regisztráció után a műsor kezdetéig számos exkluzív háttérinformációt osztunk meg a szavazókkal.
Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti videó üzenetben mondja el, kiket szeretnének idén mentorálni:

Tóth Gabi: http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/kiket-mentoraljon-toth-gabi
ByeAlex: http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/kiket-mentoraljon-byealex
Gáspár Laci: http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/kiket-mentoraljon-gaspar-laci
Puskás Peti: http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/kiket-mentoraljon-puskas-peti

Hallottad?
Kandász Andrea és Szebeni István egy pár lett. A kapcsolat az olimpiáig biztosan eltart! Itt lehull a lepel a történtekről!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!