Facebook hozzászólás
236

Kattanj rá a STRANDra a neten!

Még egyszer utoljára felrobban a Balaton mielőtt véget ér az idei nyár, elstartolt a STRAND Fesztivál, a Petőfi Rádió fesztiválja. Összeszámolni sem könnyű a fellépőket, naponta több tucat koncert, beszélgetés és változatos program várja a fesztiválozókat a zamárdi szabadstrandon.

Zamárdi strand, Kép: pixabay
Zamárdi strand, Kép: pixabay

Többek között a Bohemian Betyars, Odett, a 30Y, Ivan and the Parazol, a Quimby, a Punnany Massif, az Asking Alexandra és a Brains is fellép az első napon Zamárdiban és az egész világon, hiszen a fesztivál koncertjeit élőben közvetíti a PetőfiLIVE. A petofilive.hu/strandfesztival címen és a STRAND Fesztivál hivatalos honlapján is látható az a YouTube csatorna, amely mindenkinek elhozza a hangulatot Zamárdiból. A petofilive.hu oldalon nemcsak az éppen zajló koncert nézhető élőben, az internetes közvetítés menetrendje is megtalálható, hogy senki ne maradjon le kedvenceiről. A fesztivál alatt összesen 37 koncertet ad élőben a PetőfiLive.

Csütörtökön a Fish, az Intim Torna Illegál, a The Bibers, a Mary Popkids, Szabó Balázs Bandája és a Cloud 9+ szól mindenkinek, aki felnyitja a laptopját, és a PetőfiLIVE műsorára kattint.

A pénteket Petruska, a Margaret Island, Freddy, a Kállay Saunders Band, Tom Odell, a Supernem, a Vad Fruttik, a Belga, Majka & Curtis, és az Irie Maffia dobja fel.

A zárónapon, azaz szombaton a SuperStereo kezd élőben a PetőfiLIVE műsorán, őket követi az Esti Kornél, a Marge, a Diggieman, a Run Over Dogs, az Indigó Utca, a Bagossy Brothers Company, a KFT, a Kelemen Kabátban, a Hiperkarma, majd a Péterfy Bori & Love Band következik, az online koncertsorozatot pedig a Halott Pénz zárja.

Hitted volna? Itt születnek Kállay-Saunders András legjobb dalai!
A Class FM népszerű digitális műsorában hétről hétre az ország legkedveltebb előadói vallanak szakmáról és magánéletről, a legutóbbi vendég Kállay Saunders András volt. Az énekes többek között a zenéhez való viszonyáról mesélt, és azt is elárulta Garami Gábornak: legtöbb dala a fürdőszobájában születik. Olvasd el a részleteket itt!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!