Facebook hozzászólás
340

Jön Maria, az új telenovella a TV2-n

Június 28-tól új telenovella indul a TV2-n. A Maria című romantikus sorozat hétköznap délutánonként látható a csatornán, ami egy vidéki lány nem mindennapi történetét mutatja be.

Maria, új telenovella, Kép: TV2
Maria, új telenovella, Kép: TV2

Idén nyáron sem maradnak napi sorozat nélkül az érzelmes történetek kedvelői. Június 28-án újabb, fordulatokban gazdag telenovella kezdődik.

A Maria című sorozat a szappanoperák hazájában, Mexikóban a legújabb kedvenc: főhőse egy írástudatlan falusi lány, aki elveszítette édesanyját, ám édesapjával és testvéreivel boldogan éli egyszerű, vidéki életét. Egészen addig, míg egy kártyaparti szerencsétlen következményeként hozzá akarják adni egy férfihoz. Maria irtózik a helyzettől, ezért inkább elszökik otthonából, és a fővárosban kezd új életet. Ott találkozik a sorozat másik főhősével Alejandroval, aki egy dúsgazdag család lázadó sarja. A jóképű férfit azonnal elbűvöli a lány szépsége, és udvarolni kezd neki. Maria barátnője azonban másvalakit szemelt ki a lánynak: a történelemtanár Cristóbalt, akinek nyugodt életéből már csak a szerelem hiányzik. Ő tanítja meg írni és olvasni a lányt. Amikor Maria teherbe esik Alejandrótól, élete nem várt fordulatot vesz: a felhőtlen boldogság helyett azzal kell szembesülnie, hogy Alejandro nem fogja őt elvenni feleségül.

Tudtad?
Rövidesen újra kukucskálhatunk a televíziós kulcslyukon! Már válogatják a Való Világ következő szereplőit!

A lány ekkor dönt: hiába vonzódik gyermeke apjához, inkább egyedül neveli fel a gyermekét. Cristóbal anyja befogadja őt és szakmát tanít neki. Maria életét nemcsak a nehéz életkörülmények, de rosszakaró ismerősök is nehezítik.

Alejandrót a Fiorella sorozatból már jól ismert Jose Ron alakítja, míg a főszerepben a modellből lett mexikói színésznő, Claudia Álvarez látható, akit a TV2-n is vetített Amit a szív diktál című sorozatban is láthattak a nézők.

A mexikói telenovella minden hétköznap 15:50-kor, a Megtört szívek előtt látható a TV2-n.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!