Facebook hozzászólás
634

Jön a privát halottkém

Egy újabb országos sorozat-premiert láthatnak mától a nézők a Coolon , ugyanis 19.15-kor érkezik a Rosewood című amerikai krimi első epizódja. A Cool számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, ott debütált például óriási sikerrel, szinte a világpremierrel egy időben az X-Akták vadonatúj, 10. évada is! Ezt sem szabad kihagyni! 

Sárga sportkocsi előtt a Rosewood a sorozat főszereplője, Kép: CoolTV
Rosewood a sorozat főszereplője, Kép: CoolTV

Február 22-től pedig újabb amerikai krimi érkezik Rosewood címmel. A 22 részes sorozat egy privát halottkémről, dr. Rosewood-ról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, multifunkcionális laborja van, ő maga is briliáns, és nem mellékesen menő, talán ezért is vonják be a nehezebb ügyekbe. A főszereplő patológus figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, és a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Viszont túlzottan optimista, ez pedig súrlódást okoz közte és a nyomozónő között, akinek segít. A főszereplő Morris Chestnut-tal és a készítőkkel itt olvasható hosszabb interjú az rtl.hu-n.

Kíváncsi vagy, hol forgatták az idei Oscar-díjra jelölt filmeket? Itt egy kis ízelítő!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!