Facebook hozzászólás
273

Januártól a Dunán is Honfoglalózhatunk

Televíziós változat készül a legnépszerűbb magyar online játékból, már lehet jelentkezni játékosnak. Új, napi szellemi-műveltségi vetélkedőt indít a Duna Televízió januártól.

A legnépszerűbb magyar internetes közösségi játék, a Honfoglaló televíziós formátuma a Duna Televízióban január 2-ától lesz látható, minden hétköznap 19.30-tól. December 25. és 29. között közismert emberek játszanak majd: ők mutatják be a játékszabályokat a nézőknek. A műsor készítői feltételezik, hogy aki szereti a honfoglalót az interneten, az a televíziós formátumot is imádni fogja.

Honfoglaló, logó, Kép: MTVA
Kép: MTVA

A játékban három hadvezér verseng egymással: minél több területet foglalnak el, annál több pénzt nyerhetnek. Minden adásnak lesz győztese, a napi győztesek közül kerülnek ki a heti győztesek, és lesz hónap bajnoka is. A játékban feleletválasztós és tippelős kérdések is lesznek. A kérdések a magyar kultúrához, történelemhez, irodalomhoz kapcsolódnak.

A műsorba mediaklikk.hu/honfoglalo címen várják játékosok jelentkezését.

200 animációs film 5 nap alatt? Ezt megnézzük!
Hamarosan kezdődik a 15. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál! November 29. és december 3. között az Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Kino moziban nézheti meg a közönség az elmúlt év legjelentősebb animációs alkotásait a világ minden tájáról.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!