Facebook hozzászólás
512

Izgalmas, virtuális sétára hívunk a japánkertbe

A telt házzal és rendkívüli sikerrel zárult első alkalmat követően újra klubesttel várja a Japán iránt érdeklődőket a Japánspecialista Klub. A középpontban ezúttal a japánkert áll majd, melyről Dani Zoltán, Kiotóban tanult kertépítő osztja meg a legérdekesebb információkat. A 2. Japánspecialista Klub július 21-én lesz a Komachi Bistróban.

Ezúttal is remek program várja azokat, akik szeretnének többet megtudni a felkelő nap országáról, vagy a közeljövőben szeretnének Japánba utazni. A Japánspecialista utazási iroda július 21-én a japánkert témájával folytatja klubestjeit, ahol a kellemes vacsora és érdekes előadás mellett a résztvevők kötetlen légkörben beszélgethetnek az előadóval és a Japánspecialista munkatársaival is – így közvetlen és megbízható információkat szerezhetnek az utazásról.

1.Japanspecialista-Klub_3
Kép: japánspecialista

Az első alkalom részvevői a japán gasztronómia világában kalandozhattak, míg a szervezők ezúttal – a nyáresti forróságot enyhítendő – virtuális japánkert-látogatásra invitálják azokat, akik még jobban szeretnék megismerni Japán lenyűgöző, természetközeli kultúráját. Kalauzuk ezúttal Dani Zoltán lesz, aki a japánkertek szakértője immár több mint egy évtizedes tapasztalattal.

Dani Zoltán így magyarázza a japánkert iránti vonzódását:
„Nagyapám volt az, aki 6 éves koromban kézen fogott, elvitt a Majális utcába, és bemutatott a Kolozsvári Botanikus kertnek. Kisgyerekként a kert végtelennek tűnt, a hatalmas fáival, a patakkal és kedves lakóival. Volt azonban egy kis völgy mely mágnesként vonzott. A Japán kertet rejtette magában, ahol nagyon sok időt töltöttem.”

Érdemes a klubestre mielőbb regisztrálni, hiszen a szervezők csak limitált számú érdeklődő számára tudnak helyet biztosítani, és már az első alkalommal telt ház várta a vendégeket. A jelentkezők továbbá egy igazi japán vacsora mellett élvezhetik az előadást, melynek többek közt zöldteás fagyi is része lesz.

1.Japanspecialista-Klub_2
Igazi japán vacsora is lesz Kép: japánspecialista

Mi is a Japánspecialista Klub?

Sokak álma eljutni Japánba, amely lenyűgöző kultúrájával, izgalmas történelmi emlékeivel és páratlan gasztronómiájával egyike a hőn áhított utazási célpontoknak. Ám számtalan váratlan helyzettel szembesülhetünk, ha előzetesen nem tájékozódunk megbízható információforrásból.

5 tökéletes ajándék japánrajongóknak
Anyu a teák megszállottja, az unokaöcséd pedig odáig van az animékért? Íme, öt tipp, mit adj annak, aki rajong Japánért és a szigetország kultúrájáért.

Emiatt jött létre az új klubest, amely a Japán iránt érdeklődők közvetlen fóruma kíván lenni.  A szervezők célja, hogy az elmúlt 12 év során összegyűjtött tapasztalataikat egy meghívott szakértő bevonásával és egy kellemes vacsora keretében osszák meg a jelenlévőkkel.
A Japánspecialista Klubban az érdeklődők a szokványos tudnivalók mellett mindig saját, Japánban szerzett tapasztalatokkal és élménybeszámolókkal gazdagodhatnak, így a bőröndök mellett értékes szellemi poggyásszal kiegészülve indulhatnak útnak



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!