Facebook hozzászólás
211

Itt mi lesz? Dalra fakad Aurelio és Győzike

Maratoni adással és egy különleges klip premierjével várja este a nézőket a BeleValó! Csak megsúgom: ezúttal sem lesz hiány fülledt erotikából, a műsorvezetők pedig nem kímélik a nézőket sem!

Győzike, Kép: RTL
Győzike, Kép: RTL

Október 19-én egy nem mindennapi adásnak lehetnek szem- és fültanúi a BeleValó nézői.

A ValóVilág powered by Big Brother összefoglalóját követő „kistestvér” ezúttal is 23:00-kor kezdődik, ám most egy órán keresztül nyerhetnek a nézők bepillantást a VV kulisszái mögé. A szerdai adás különlegessége, hogy az összes eddigi, már kiesett játékossal és jó néhány olyan kisfilmmel is kedveskednek a nézőknek a műsor készítői, amelyek nem lesznek mentesek a Villaestéket fémjelző fülledt erotikától sem.

Az Aurelio és Győző által közösen vezetett extra kiadás fénypontja pedig nem más lesz, mint egy klip premier. A BeleValó bemutatja: Győző és Aurelio – CSAKAZÉRTMERTÉLEK című dalát! A műsorvezetők közös munkájába az alábbi videó is ad némi betekintést:

 

A klipet a BeleValó Extrában 23:00-tól láthatják először a nézők az RTLII-n!

Láttad már? Igazi cukorfalat Sipos Tomi kislánya!
Alaposan megváltozott Sipos Tomi élete, amióta megszületett első gyermeke, a most 3 éves Emma. A zenész korábban motorozással, főzéssel, vagy baráti társaságban lazult, most azonban a legtöbb szabadidejét családjával tölti és gyakran szervez apa-lánya napokat is kislányával. Emma nagyon élvezi az apukájával töltött időt, aki igyekszik minél érdekesebb programokra vinni óvodás lányát.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!