Facebook hozzászólás
374

Ismét válunk, válogatunk!

Dobó Kata ismét szexisen hódít, Stohl András pedig kőkemény ellenféllel találja szemben magát az RTL Klub nagy sikerű sorozatában. Nem csalás, nem ámítás, a sokak kedvenc sorozata ismét a színre lép!   

Válótársak, Kép: RTL
A fiúk…, Kép:RTL

A Válótársak második évadában november 17-étől, ismét nyomon követhetik a nézők a három válófélben lévő főszereplő, Bálint (Stohl András), Dávid (Scherer Péter) és Joci (Lengyel Tamás) magánéletének alakulását. Természetesen a szálak tovább bonyolódnak, ennek köszönhetően, vicces és drámai jelentekből nem lesz hiány. A legújabb előzetesekből pedig kiderül, hogy a Dobó Kata alakította ügyvédnő, milyen pikáns ajánlatot tesz Jocinak, Dávid, hogyan ront neki az otthonának egy baltával és Bálinttal, azaz Stohl Andrással mi történik, miután egy ökölcsapás landol az arcában.

A Válótársak második évadának epizódjai november 17-től, csütörtök esténként 21.30-tól, a Barátok közt után lesznek láthatóak! Aki pedig lemaradt az első évadról, most három hétig visszanézheti az RTL Most-on!
Forog A mi kis falunk
Már javában zajlanak a forgatási munkálatai az RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunknak. Az eddig elkészült anyagokból pedig már egy rövid hangulatvideót is összeállítottak a készítők.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!