Facebook hozzászólás
534

Indul a Fal – 100 millióért!

Magyarországon elsőként az RTL Klub mutatja be A Fal (The Wall) című vetélkedőt, ami eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban aratott hatalmas sikert. A hazai vetélkedő műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz.

A Fal lago, Kép: RTL
A Fal – logo, Kép: RTL

– A Fal az utóbbi évek egyik legérdekesebb vadonatúj game-show formátuma. Izgalmas, tele van feszültséggel és érzelmekkel. Nagyon örülök, hogy az RTL Klub mutathatja be ezt a műsort a magyar piacon, és biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években fontos szerepet fog játszani a csatorna műsorrendjében – hangsúlyozta a formátum megvásárlását követően Kolosi Péter programigazgató, vezérigazgató-helyettes.

A Fal tele van feszült pillanatokkal, hiszen a jó válaszokért cserébe annyi pénzt lehet nyerni, ami örökre megváltoztatja a versenyző életét. Nemcsak a helyes választ kell tudni: nem kevés szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a kéttagú csapat megküzdjön a hatalmas fallal. Az izgalom és az érzelmek is a tetőfokára hágnak, amikor a labdák nekiindulnak A Fal útvesztőjében, és elképesztő nyereményt vagy óriási veszteséget hoznak.

Ismét izgulhatunk a Konyhafőnök VIP újabb évadán
Hamarosan kezdetét veszi A Konyhafőnök VIP második évada az RTL Klubon, melyben ismét közismert személyiségek mérkőznek meg egymással. A késélre menő küzdelem tétje ezúttal is a konyhafőnöki cím és 10 millió forint.

A világ egyik legizgalmasabb vetélkedőjében Sebestyén Balázs műsorvezetésével izgulhatják majd végig a nézők a kétfős csapatok játékmenetét, akik akár 100 millió forinttal is gazdagabbak lehetnek. A műsorba már most várják elsősorban párok, testvérek, valamint szülők és (18 év feletti) gyermekeik jelentkezését az alábbi linken: rtl.hu/afal.

A Fal jelenleg az amerikai NBC-n, Franciaországban a TF1-en, Németországban az RTL-en, Spanyolországban a Telecinco-n fut nagy sikerrel. Kanada francia nyelvű részén a Quebecor Content nemrég vásárolta meg a formátumot.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!