Facebook hozzászólás
380

Ilyen térkép még nem volt a Balatonról

Elkészült az Éjjel-Nappal Balaton ”Speciális étkezési lehetőséget biztosító helyek a Balatonnál” című térképe. Mostantól a Speciális étkezés menüpont alatt megtaláljátok az olyan balatoni helyeket, amelyeket az egészséges életmódot követők és az ételérzékenységgel küzdők is nyugodtan látogathatnak – olvasható az Éjjel-Nappal Balaton oldalán Földi Rita tollából.

Balaton, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Eddig tíz helyet gyűjtöttek össze Nektek Tihanytól kezdve, Keszthelyen át egészen Siófokig, de a lista folyamatosan bővül. Továbbra is arra kérnek mindenkit, hogy ha tudtok olyan balatoni helyeket, ahol vannak cukorbetegek, inzulinrezisztensek, illetve laktóz- és gluténérzékenyek által is fogyasztható ételek, akkor írjátok meg nekik az info@nonstopbalaton.hu email címre. Illetve, ha tulajdonosként ilyen helyet üzemeltettetek, akkor jelentkezzetek a fenti e-mail címen, hogy felkerülhessetek a térképre!

A térképen feltüntetett összes helyen megtalálhatóak az olyan cukormentes finomságok, amelyek steviaval, nyírfacukorral vagy eritrittel vannak édesítve. Ezek a legtöbb esetben még gluténmentesek és laktózmentesek is. Ezen kívül a paleo táplálkozást, valamint a vegán, nyers és vegetáriánus életmódot követőknek is mutatunk balatoni étkezési lehetőségeket.

Cukrászdák, éttermek találhatóak a térképünkön. Reméljük, mindenki megtalálja majd a maga ”mentes” finomságát.

Zsebtérkép készült Dél-Balaton legjobb helyeiről
Elkészült a dél-balatoni régió legszínvonalasabb helyeit feltüntető kiadványa, a Dél-Balatoni Iránytű. A zsebtérkép célja, hogy segítséget nyújtson a látogatóknak a térségi bor- és gasztrokultúra megismerésében, és bemutassa a régióban rejlő turisztikai és kulturális lehetőségeket.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!