Facebook hozzászólás
292

Igazi cukorfalat Sipos Tomi kislánya! Láttad már?

Alaposan megváltozott Sipos Tomi élete, amióta megszületett első gyermeke, a most 3 éves Emma. A zenész korábban motorozással, főzéssel, vagy baráti társaságban lazult, most azonban a legtöbb szabadidejét családjával tölti és gyakran szervez apa-lánya napokat is kislányával. Emma nagyon élvezi az apukájával töltött időt, aki igyekszik minél érdekesebb programokra vinni óvodás lányát.

Hatalmas cápák, rájasimogatás és színes guppik – Sipos Tomi és kislánya kisebb-nagyobb tengeri élőlények között töltöttek egy délelőttöt. Az Irigy Hónaljmirigy sztárja elmondta, rendszeresen szervez apa-lánya programot, és mivel a 3 éves Emma imádja az akváriumokat, valamint a Bubi Guppik éneklő-táncoló szereplőit, édesapjával a napokban a Tropicariumba látogattak.

tomi_es_emma_tropicarium

 Hétvégén általában koncertezünk, sokszor szinte végig távol vagyok a családtól. Ezért szeretnék mindent bepótolni, és annyi időt tölteni Emmával, amennyit csak tudok. Az első perctől kezdve óriási a szerelem közöttünk, én vagyok a világon a legbüszkébb édesapa!  Emma imádja a Nickelodeon bájos Bubi Guppijait, ezért nemrég a Tropicariumba látogattunk, hogy megmutassam neki, milyenek ezek a halacskák a valóságban” – magyarázta az énekes, aki maga is meglepődött, milyen sokat tanult lánya a képernyő tengeri sellőitől.

tomi_es_emma_rajasímogatas

Valóban igaz, hogy ilyenkor „szivacs” a memóriájuk. Komplett dalokat tanult meg és olyan dinoszaurusz fajtákat emlegetett, hogy csak néztem” – mondta a büszke apuka, aki hozzátette, a későbbiekben akár otthoni akvárium is szóba jöhet.

„Emma annyira szereti a halakat, hogy el tudom képzelni, egy kisebb otthoni akváriummal is bővülünk. Mindenesetre könnyebben teljesíthető kérés, mintha például nyúl vagy cica lenne a lányunk vágya, őket a két kutyánk nem valószínű, hogy jól viselné. Bár bevallom, nem igazán vagyok akvarista típus…” – nevetett az IHM sztárja, aki szabadidejében gyerekkoncertekre és nagy kirándulásokra is szívesen jár családjával.

sipostomi_emma_apalanya_puszi

A Bubi Guppik című sorozat elragadó sellői játékos módon mutatják be a természet csodáit az apróságoknak, a tenger mélyén élő szereplők énekelve és táncolva vezetik be a víz alatti világ rejtelmeibe a legkisebbeket. A Bubi Guppik 2013-ban Emmy-díjat is nyert, mint a legjobb iskolára felkészítő, gyermekbarát sorozat.
A budapesti Tropicariumban mostantól egyedi Bubi Guppi sarokkal is várja az érdeklődőket a Nickelodeon. Az akvárium oldalára kihelyezett kis leírások által a gyerekek többet megtudhatnak a kedvenceikről, sőt akár le is ülhetnek és pihenésképpen megnézhetik a Bubi Guppik epizódjait.

Már az apák sem olyanok, mint régen!
Napjaink modern családjaiban az apák már nem tekintély, hanem szeretetelven működnek és párjukkal közösen hozzák meg a gyermekneveléssel kapcsolatos döntéseket. Az Apa Magazin felmérése azt a tendenciát is megerősítette, hogy egyre több családban a férfiak maradnak otthon a gyerekekkel.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!