Facebook hozzászólás
284

Idén is közvetítik a nyarat a Balatonról

Harsányi Leventéék a Balatonra költöznek. Június 19-től újra indul a Balatoni Nyár színes tartalommal, sztárvendégekkel és a magyar tenger minden érdekességével. A Duna csatorna délelőtti műsora a hét minden napján jelentkezik majd Kraszkó Zitával, Rátonyi Krisztával, Harsányi Leventével és Vida Péterrel. A műsor sztárséfje a 2017-es évadban ismét Kovács Lázár lesz.

A Balatoni Nyár című magazinműsor június 19-től újra képernyőre kerül a Duna csatornán. A Balatoni Nyár hétfőtől szombatig délelőttönként friss tartalommal, vasárnap pedig heti best of adással jelentkezik. A műsort heti váltásban Kraszkó Zita és Harsányi Levente, valamint Rátonyi Kriszta és Vida Péter vezetik, és újra a csapat tagja Lázár chéf, aki különleges ételeivel, vendégeivel és sztorijaival naponta elkápráztatja a tévénézőket.

Révfülöp, Balatoni nyár, 2015, Kép: wikimedia
Révfülöp, Balatoni nyár, 2015, Kép: wikimedia

A hetedik évadához érkező Balatoni Nyárba a napi aktualitásokon kívül természetesen idén is érkeznek sztárvendégek, színvonalas zenei produkciók, ismert és népszerű hazai előadók. Idén is főszerepet kap a sport: a júliusi vizes VB egyik fő helyszíne Balatonfüred lesz, az adásokban kiemelt helyet kapnak a résztvevő sportolók, sportvezetők. De ezen kívül több sportágban is nyáron rendezik a legfőbb európai – és világversenyeket, amelyek versenyzőit szintén meghívják a műsorba.

Lesz itt nagy pancsi-pancsi
Már javában zajlanak az előkészületek a július 14-én induló FINA Vizes Világbajnokság helyszínein, és az M4 Sportadónál. A helyszínek épülnek, a sportolók szinte éjjel-nappal edzenek, és a tévések is hajráznak.

Amíg tavaly a part menti települések kaptak kiemelkedő figyelmet, idén hangsúlyosabb megjelenésben részesülnek a Balaton környéki települések is. Tíz héten keresztül hetente egy-egy régiót minden eddiginél részletesebben ismerhetnek meg a nézők. A kétórás élő adásban az aktualitások mellett naponta az adott régió kerül a középpontba. A nézők megismerhetik az újdonságokat, a hagyományokat, a legszórakoztatóbb programokat, a terület hírességeit, a gasztronómiai különlegességeket, érdekes helybelieket, és a legizgalmasabb, legjátékosabb helyszíneket, ahová a legkisebb családtagokkal is bátran ellátogathatnak.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!