Facebook hozzászólás
401

Hogyan kell elhasalni a zsűri előtt?

November első hétvégéjén dupla adással jön az X-Faktor! Az előválogató adásai után itt a tábor, ahol már hatalmas a tét, mert kiderül, kik jutnak be a mentorházba. Ja, és lesz egy döbbenetes felajánlás, amit meglepi még a sokat látott mentorokat is!

X-faktor, Kép: RTL Klub
A zsűri, Kép: RTL Klub

A szombati adás sok meglepetést tartogat, ugyanis olyan énekesek és zenekarok is elhasalnak a mentorok előtt, akikről azt hitték, hogy biztos helyük lehet az élő showban. A versenyzőknek a táborban már csapatos feladatban kell megmutatni, hogyan tudnak másokkal együttműködni. A zenekaroknak pedig más zenei műfajban kell bizonyítaniuk. Szombat este az is kiderül, melyik mentor, melyik kategóriát kapja. Nem titok, hogy Gáspár Laci nagy vágya a lányok kategóriája, Gigi a 25+-os kategóriára pályázik. Puskás Peti mindenre nyitott. ByeAlex pedig ismét örülne a lányoknak, de a zenekarokban is lát fantáziát. A szombati adásban pedig az is kiderül, a lányok közül kik kerülnek a mentorházba, ám a döntés nem lesz olyan egyszerű, ezért a mentorok olyan trükköt vetnek be, amire eddig még nem volt példa.

Vasárnap pedig jön a másik három kategória: a fiúk, a zenekarok és 25+-osok. Drámából és izgalomból nem lesz hiány, hiszen lesz mentorvita és egy döbbenetes felajánlás, amit meglepi még a sokat látott mentorokat is.

Ez is egy tehetségkutató

Magas osztrák férfi felemás cipőben
Gombóc Artúr biztosra venné, hogy megérkezett a paradicsomba, ha betoppanna a stájer Riegensburg csokimanufaktúrájába. Több száz féle csokit lehet megkóstolni a Zotter családnál, és közben megismerhetjük az édesség elkészítését a kakaóbabtól egészen a csomagolásig. Valójában olyan, mintha épült volna egy szuper csokiüzem, de úgy, hogy az egészet egy édes show veszi körbe. Az építészettől a csokipapírig egy stílusú megjelenés, grafika, egyszerűen egy édes kavalkád a natúr csokitól a havasi gyopároson át a szusis vagy baconösig. És ha nem találsz megfelelőt, csak mondd el a kívánságod, és 35 perc alatt kész!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!