Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. június 29. 15:00 | László Márta

BIKINIKISOKOS

Hódít a flamingó-, papagáj- és pálmafaminta

A nyaralások elengedhetetlen kelléke a trendi fürdőruha, amiben bátran flangálhatunk a legnagyobb melegben. Legyél akár sportosabb testalkatú vagy teltebb, nem kell lemondanod a vízparti élményről, a Fashion Days segít, hogy a 2016-os nyári strandszezonban az adottságaidhoz leginkább illő divatos fürdőruhában élvezhesd a napsütést.

Készüljünk idén nyáron az alkatunknak, karakterünknek megfelelő fürdőruhával. A divatportálokon mindenki megtalálhatja a legtesthezállóbb bikinit. Az egyrészesek mellett idén nem maradhatnak el a mintás darabok, legyen szó akár feltűnő virágokról vagy csíkokról, a rojtok és fodrok pedig igazán feldobják a strandszettünket, ha jól használjuk őket.

A dögös egyrészesek

Vagány egyberészes fürdőruhák, Kép: sajtóanyag

Vagány egyberészes fürdőruhák, Kép: sajtóanyag

 

Etno- és trópusi hangulatot idéző virágminták

A kerekdedebb hölgyek imádni fogják a sikkes egyberészeseket.  Idén a különleges kivágások még izgalmasabbá teszik outfit-ünket, amin persze amellett, hogy játékos, nagyon praktikus is. Segít a nem kívánatos részeket elfedni és az előnyös pontokat kihangsúlyozni, hogy igazi dívának érezhesd magad. A megfelelő kivágás a sportos alkatúaknak is szép ívet ad, míg az alacsonyabbakat optikailag nyújtja. Ha egy mintás maxiszoknyával vesszük fel, kész is a szettünk egy hajókirándulásra vagy egy vízparti rendezvényre.

Etno mintás bikinik, Kép: sajtóanyag

Etno mintás bikinik, Kép: sajtóanyag

A nyári színes kavalkádhoz mintás fürdőruha dukál. Az apró etnomintákkal díszített darabok jól állnak azoknak is, akiken egy kis plusz van, egy feltűnő, flamingó-, papagáj- vagy pálmafamintás felső pedig tökéletes választás lehet a körte alakú hölgyeknek, mert kihangsúlyozza a dekoltázst. Azok is bátran kísérletezhetnek, akik nem rendelkeznek kerek formákkal, egy színes, mintás darab ugyanis nagyobbnak, feltűnőbbnek mutatja az adott testtájat. A Fashion Days stylistjai azt tanácsolják, hogy a szetted többi része ne legyen túlzottan mintás, de egy csíkos kendő vagy strandtáska tökéletes választás lehet bikinid mellé.

Virágmintás bikinik, Kép: sajtóanyag

Virágmintás bikinik, Kép: sajtóanyag

 

Csíkos

Csíkos bikinik, Kép: sajtóanyag

Csík hátán csík! Kép: sajtóanyag

Ha már minták, nem maradhatnak ki a csíkok sem! Általánosan elterjedt, hogy a keresztbe csíkozás szélesít, de bátran hordhatják a teltebb idomokkal rendelkezők is, ha például a mellrésznél világosabb, deréknál karcsúsító, sötétebb csíkozásról van szó. A széles csíkozású fürdőruhában az alacsony nők még alacsonyabbnak tűnhetnek, így jobb, ha a keskenyebbeket részesítik előnyben.

Rojtos és fodros

Rojtos és fodros, Kép: sajtóanyag

Rojtos és fodros, Kép: sajtóanyag


Mix&Match

A dekoltázsban kevésbé erős nők örömére az 1970-es évek rojtjai és fodrai még mindig hódítanak. Legyen akár bohém vagy romantikus darab, egy fodros felsőrész nőies formákat kölcsönöz viselőjének.

Kontrasztos bikinik, Kép: sajtóanyag

Kontrasztos bikinik, Kép: sajtóanyag

Kreativitásunk idén nyáron szárnyalhat! Ha nem tudunk dönteni, mit válasszunk a fashiondays.hu fürdőruha kollekciójából, egyszerűen kombináljunk össze különböző színű darabokat, türkiz felsőhöz válasszunk például egy vidám, napsárga bikinialsót. Ha a kontrasztos színeket variálod, garantáltan minden tekintet rád szegeződik a strandon! A bátrabbak a minták keverésével is kísérletezhetnek, határ a csillagos ég!

Szabadszellemű nő vagy?
Ha igen, itt megnézheted, ezekhez a fürdőruhákhoz milyen szemüveget tanácsos viselni! A nyári sminkelés is teljesen újszerű! Itt megtudhatod, hogy a dupla tusvonal a dögös!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!