Facebook hozzászólás
363

Heves és Veszprém vezet! Jó ez nekünk?

Új lakás kellene a bővülő családnak, vagy unod a fővárost? Itt az új trend! A vidéki ingatlankínálatoknál a sláger nem más, mint Eger, illetve Veszprém és környéke! 

Trendek a megyékben

A hazai ingatlanpiac első féléves adatai alapján Budapest után Veszprém megyében találhatjuk a legmagasabb négyzetméterárakat. Tégla lakások esetében ez már 330 és 350 ezer forint között mozog. Panellakásoknál – az országos átlag 200 és 300 ezer forintos négyzetméterár között mozog – a skála felső határában mozog a 267ezer forintos értékével.

Veszprém, Kép: wikimedia
Veszprém, Kép: wikimedia

Heves megyében mérsékeltebb árakat találhatunk. Mind a tégla, mind a panellakások esetében a 200 ezer forintos négyzetméterárhoz közelítő értékkel találkozhattunk az idei első félévben. Ez azonban még így is jelentős, 12%-os drágulást jelent az elmúlt év hasonló időszakához képest!

Drága a Balaton? Irány Velence!

Az idei nyár egyelőre szeszélyes arcát mutatja, mégis ezekben a hetekben, hónapokban pörög leginkább a nyaralóvásárlás. A Balaton mellett kedvelt célterület a Velencei-tó partvidéke is, amely elsősorban Budapesthez való közelségének köszönhető, így akár lakhatási szándékkal is megfontolandó lehetőség az ingatlanvásárlás.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!