Facebook hozzászólás
278

Heten, de nem gonoszok

Pályázatot írt ki az RTL még tavaly, hogy a hétvégeken is tartalmas műsorokkal örvendeztessék meg nézőiket. Ezek közül ez a hét most tavasszal indul. Mindenki kedvére válogathat! Jó szórakozást!    

RTL logo
RTL logo

Folytatódik az Édes Otthon. A magazinműsor ezúttal is arra vállalkozik, hogy segítse, tájékoztassa mindazokat, akik szeretnék jobbá tenni otthonukat. A műsorvezető Molnár Andi pedig minden adásban felkeres egy ismert személyiséget is, hogy meglesse, milyen az ő otthona.

Szintén hétvégi magazinműsorként érkezik április 2-án a Profi a konyhámban című produkció, melyben Wossala Rozina, A Konyhafőnök VIP zsűritagja sztárok konyhájába megy el, hogy megnézze miből és hogyan főznek, mit esznek. És ami fontos, azt is megmutatja, hogy ugyanazokból az alapanyagokból egy profi mire képes. A műsorban Rozina ellátogat többek között Molnár Andi, Puskás Peti és Hajdú Péter otthonába is.

Hoppá! Betáncoltuk magunkat a Hip Hop Olimpiára
Véget ért a VI. Hungarian Hip Hop Dance Championship. Az ország legelismertebb street dance versenyén több mint ötszáz táncos, majdnem száz produkcióját értékelte a nemzetközi zsűri. A magyar válogatott harmadik helyezést ért el a kategóriájában, így részt vehet a Hip Hop Olimpián.

Április 8-ától jön az Őszinte ingatlanos is, melyben a műsor lerántja a leplet a lakáskeresés homályos kérdéseiről. A hetente jelentkező műsorban profi szakértők segítenek megtalálni pároknak, családoknak vagy épp összeköltözőknek az álomotthont.

Április 22-én indul a Randi Taxi, melyben Holdampf Linda stylist egy autóval érkezik az aktuális vendégéért, aki valamilyen jeles alkalomra készül, és ezért szeretné, ha a Randi Taxi vinné el átváltozni. A jeles alkalom lehet első randi vagy akár évforduló, meglepetés vacsora a partnerének, esetleg egyszerűen csak egy olyan este, amin a főszereplő a stylist szakértő segítségével a legjobb formáját hozva akarja megmutatni magát a kedvesének.

Puskás Peti fazekába is belenéznek, Kép: RTL
Puskás Peti fazekába is belenéznek, Kép: RTL

Szintén április 22-től jön majd a Bringasáv a kereskedelmi csatornára. A műsor praktikus technikai tanácsokat, izgalmas történeteket mutat be a kerékpár múltjából és rengeteg érdekességet a versenysport, a városi kerékpározás és az extrém bringák világából. Mindezt ismert emberek és bringáik társaságában. A műsor házigazdája Sinya, a kerékpáros társadalom ikonikus alakja lesz.

A Hagyjál főzni! ételkritikusa, Vajda Pierre április 30-tól pedig új magazinműsorban, a Vendégséfben is feltűnik. Pierre olyan családoknak segít majd országszerte, akik nehezen boldogulnak a konyhában. Az ország legmenőbb – akár Michelin-csillagos – séfjeit küldi ki hozzájuk, a saját otthonukba, hogy közösen hozzanak létre egy tradicionális magyar ételt egy kis gasztronómiai csavarral.

Május elejétől vasárnaponként láthatják majd a nézők Az év hotele című műsort, ahol a nézői szavazatok segítségével megválasztják az egyes hónapok, illetve az év hotelét. A versenyben induló magyarországi vidéki szálláshelyeket Szorcsik Viktória műsorvezetőként járja végig egy-egy pár vagy család segítségével. Ők kipróbálják a hotelek szolgáltatásait, értékelik a szálláshelyeket, a nézők pedig ez alapján szavazhatnak a legjobb hotelekre.

Ezen kívül az RTL Klubon továbbra is láthatják a nézők a már jól ismert magazinműsorokat is, mint a Brandmánia, a FittMánia, az Autogram, a Babakalauz, az Egészségkalauz, a Stíluskalauz vagy a Spirit.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!