Facebook hozzászólás
579

Házasság első látásra

Forradalmian új műsorral jelentkezik az RTL Klub május első hetében. A szakértők és pszichológusok szerint összeillő párok életét a „vakon” kötött esküvőtől kísérhetik majd nyomon a nézők.

Házasság első látásra, Kép: RTL
Házasság első látásra, Kép: RTL

Hamarosan útjára indul az RTL Klubon a számos országban nagy sikernek örvendő Married at first sight formátum hazai változata, melyet a közönség Házasság első látásra címen láthat hamarosan. A műsorban négy nőt és négy férfit ismerhetnek meg a nézők, akiket a pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló csapat tudományos módszereken alapuló felméréseket követően egy párrá állít össze. Megismerkedésük azonban csöppet sem nevezhető hétköznapinak, hiszen a párok először kizárólag az oltár előtt találkoznak – a tudományos eredmények alapján – leginkább hozzájuk passzoló társukkal. A nászutat követően a párok összeköltöznek, majd egy hónapnyi együttélés után eldöntik: együtt vagy külön folytatják tovább az életüket. A „vakházasságtól” a döntésig vezető utat a nézők május 2-től, 18:55-től követhetik nyomon minden hétköznap este az RTL Klubon….

A Házasság első látásra nem egy átlagos párkereső show, hiszen a boldogságra vágyó párok az esküvőn találkoznak először – a tudományos módszerek alapján – leginkább hozzájuk illő párjukkal. A párosok összeállításában nem mások, mint a szakértők vagyis Rozs Erika, Gaál Viktor, Gál Béla és Soós István segédkeztek.

– A tudomány azt tudja megmondani, hogy két ember esélyt tud-e adni egymásnak, tudnak-e boldog életet élni. Egy nagyon jó kezdő helyzetet tudunk kialakítani. Az, hogy ezzel élnek-e, igazából rájuk van bízva – hangsúlyozza Soós István tanácsadó szakpszichológus.

Ebből mi lesz?

Tényleg a mozaikcsalád lesz a trendi?
Véget ért a házasság hete a szinglik, minglik, élettársi kapcsolatban élők, elváltak, özvegyek és házasok számára egyaránt. Ezen a héten is többször felmerült a kérdés, igaz, hogy a házasságot sok helyen már nem a szeretet, hanem a rezsiköltség, vagy éppen a vagyon tartja össze…?


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!