Facebook hozzászólás
847

Háromarcú nővel erősít a TV2

Indul a mexikói produkció! Január 2-ától az Ana három arca című sorozatot láthatják a nézők a TV2 műsorán. A három ikerlányt ugyanaz a színésznő alakítja. 

Angelique Boyer, Kép: TV2
Angelique Boyer, Kép: TV2

Angelique Boyer és Sebastián Rulli mexikói sztárpár óriási népszerűségnek örvend hazájukban, közös telenovellájuk, az Ana három arca rövidesen Magyarországon is látható lesz. Január 2-ától minden hétköznap 15.45-től a TV2-n követhetik figyelemmel a történetet, amely három árván maradt ikerlányról szól.

Ana Berta Espin, Sebastian Rulli, Angelique Boller, Leticia Perdigon, Kép: TV2
Ana Berta Espin, Sebastian Rulli, Angelique Boller, Leticia Perdigon, Kép: TV2

A sztori egy húsz évvel korábbi autóbalesettel kezdődik, amelyben az Álvarez del Castillo-család, a szülők és három, egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők szörnyet halnak, az egyik kislány elmerül a vízben, a másik eszméletét veszti, a harmadik hiába ébresztgeti szüleit.

Virtuózok
Már várja a közmédia a komolyzene valamelyik hangszerén kiválóan játszó, vagy klasszikus énekben kiemelkedően tehetséges fiatalok jelentkezését a Virtuózok következő évadába! A Duna TV keresi a régi-új tehetségeket! Próbáld ki magad!

A történet folytatásában a lányok felnőttként keresik a boldogságot, és ha külsőre nem is, de belsőre nagyon különböznek egymástól: az örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és a balesetben maradandóan megsérült Ana Laura nagymamájukkal él, Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszi, eközben ő egy másik anya gyermekének gondolja magát.

A sorozat különlegessége, hogy mind a három ikerlányt ugyanaz a színésznő alakítja, Angelique Boyer, akit a nálunk is vetített Teresa című sorozat főszerepéért számos televíziós díjjal jutalmaztak 2011-ben. A történet világszerte nagy népszerűségnek örvend, ezért várhatóan a hazai közönség tetszését is hamar elnyeri.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!