Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. március 13. 15:00 | László Márta

CIRKUSZOS PREMIER

Haláli siker! Jól vizsgázott a nagypapa a cirkuszban!

Vastapsot kapott Peschkov Vasily a Fővárosi Nagycirkusz szombati premierjén! A 63 éves orosz artista, aki az Atlantisz gyermekei című vízi cirkuszműsor pénteki főpróbáján egy 13 méter magasba ferdén nyúló kötél tetejéről, egy életveszélyes trükk során – miközben háttal akart lecsúszni – leesett, és csak a loncsoló – a biztosító kötelet kezelő kollégája – lélekjelenlétének és hidegvérű gyorsaságának köszönheti az életét!

Vízi cirkusz, totál, Kép: Fővárosi Nagycirkusz

Kép: Fővárosi Nagycirkusz

A cirkuszi műsor kerettörténete az egyszer volt kontinens, az Atlantisz mítoszaiból, meséiből táplálkozik, Peschkov Vasily a nagypapát testesíti meg. Az orosz artista szerencsétlen esetét az internetes felületek kommentelői szerfelett viccesnek tartják. Miközben fogalmuk sincs arról, hogy az artistaművész lázas állapota ellenére vállalta a főpróbát, amelynek során a feleségét (akivel immár negyven esztendeje házasok, együtt lépnek fel), és a szerep szerinti leányát is a vállain, a háborgó tenger felett viszi át az ismeretlen partok felé.

Tudtad?
A vízi cirkusz augusztus 28-áig látható a Fővárosi Nagycirkusz porondján! A kutyusok és a szép fellépő ruhákban pompázó papagájok mellé nemsokára megérkeznek a vízumukra várakozó fókák is! A szökőkutas vízforgató rendszer lesz a következő, március 21-én 18 órakor kezdődő ARTista Café egyik témája! A havonta jelentkező program most a XXI. századi, cirkuszban is alkalmazható színházi technikákat használja!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!