Facebook hozzászólás
331

Hajvasaló automata került egy plázába

Mintha fodrászunk is mellénk szegődött volna vásárlás közben: az Arena Plaza területén hajvasaló automatákat szereltek fel júniusban. A készülékek segítségével másfél perc alatt felfrissíthetjük frizuránkat, hogy megszépült külsővel vethessük bele magunkat újra a shoppingolásba.

Kép:Pixabay

Vásárlás és szépülés: már nem zárja ki egyik a másikat! Mostantól a ruhabeszerző körutunk alatt is megújulhat külsőnk: a kizárólag az Arena Plaza számára gyártott, egyedülálló hajvasaló automaták modernek, sterilek, esztétikusak és könnyen használhatók, így biztosan hamar a lányok kedvencei lesznek.

„Elszaladok a mosdóba, két perc és jövök!” – és ez igaz is. A pláza női mosdóiban júniustól hajvasaló automaták is segítenek abban, hogy még csinosabbak legyünk. Csak másfél perc kell, hogy kivasaljuk hajunkat, és közben vessünk egy pillantást sminkünkre és ruhánkra is. Így még az ígért két percet is be tudjuk tartani, hogy azután újult erővel, szebb külsővel adhassuk át magunkat a vásárlás örömeinek. Igényes, ápolt, egyenes hajunk pedig még trendibbé teszi megjelenésünket. Már csak néhány szuper ruhára van szükség és kész is a teljes megújulás!

Instant fodrász

Akár egy jól bevált fodrász, aki mindig kéznél van: az Arena Plazára most már frizuránk gyors elkészítésében is számíthatunk. A hajsimító készülékek 200 forintos érmékkel működnek, ezzel az automata másfél percig használható. Ennél egyszerűbb nem is lehetne az átalakulásunk.

Biztonság és higiénia

Miután elkészült a frizuránk, az időzítő lekapcsol, a hajvasaló a tartójában biztonságosan lehűl. A biztonságos használat érdekében figyelemfelhívó címkék, részletes használati útmutató is helyet kapott a készülékeken. A higiéniáról pedig a hajvasaló lapok önfertőtlenítő felülete gondoskodik: a kerámialapok 210 Celsius-fokra melegszenek fel. A magas hőmérséklet és a speciális anyag is garantálja a tökéletes tisztaságot. Csak másfél perc, és újra frissen vasalt, divatos frizurával léphetünk ki a mosdóból – és már folytathatjuk is a shoppingolást.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!