Facebook hozzászólás
704

Hajdúszoboszló a csúcs, nyomában Cserkeszőlő

A hajdúszoboszlói Hungarospa lett az Év Fürdője 2015-ben. A szeptember 30-án lezárult közönségszavazásra 170 voks érkezett. A versenyben ennek alapján 200 hazai fürdőre érkeztek a szavazatok.  A vetélkedő elsődleges célja az volt, hogy ráirányítsa a figyelmet a magyarországi termál és gyógyvízkincsre, illetve az erre épült fürdőkre.

Magyarország igazi fürdő nagyhatalom, az itteni termálvizek nem csak mennyiségben, de minőségben is egyedülállóak, és erre a termálvízkincsre számos nagyszerű fürdő épült.

Hajdúszoboszló, Kép: termaludo.hu

2015-ben Az Év Fürdője a hajdúszoboszlói Hungarospa lett, amely nemcsak az ország, de egyben a kontinens legnagyobb fürdőkomplexuma. Ott található Közép-Európa legnagyobb épített medencéje is. A szavazásból kiderült, a szolgáltatások minőségével is sokan elégedettek.

Cserkeszőlő, Kép: termalfurdo.hu

Az Év Feltörekvő Fürdője 2015 címet idén a Szolnok megyei Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ szerezte meg, amely országosan talán még kevésbé ismert, de az elmúlt évtized tudatos és átgondolt fejlesztései révén a saját régiójában igen népszerű.

Tiszakécske, Kép: termalfurdo.hu

A Helyiek Kedvenc Fürdője 2015 címet a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő nyerte el. A Kecskemét közelében található, 2014-ben teljesen megújult fürdő egyik különlegessége az 50 személyes rönkszauna.

A kategóriákat a szavazást szervező termalfurdo.hu úgy alakította ki, az eltérő tulajdonságok ellenére valamennyi fürdő esélyes legyen, illetve a kisebbek is a hozzájuk hasonlókkal mérhették össze magukat.

A további eredmények a szavazás honlapján tekinthetőek meg.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!