Facebook hozzászólás
221

Habpartitól-Korda Györgyig – csobbanós élmények a Strandok Éjszakáján

Színes programokkal: filmvetítésekkel, koncertekkel, tűzzsonglőrökkel, táncosokkal, szaunaszeánszokkal és hosszabbított nyitvatartással készülnek a strandfürdők országszerte július 28-án, a Strandok éjszakájára.

A Magyar Fürdőszövetség honlapja szerint a margitszigeti Palatinus Strandfürdőben vízipisztoly-csatával, közös graffitizéssel, gyermek és felnőtt koncertekkel, a hullám medencénél este a Budapest Voices koncertjével várják a látogatókat, az újpesti Aquaworldben pedig tűzzsonglőr és tánc bemutatókkal, valamint szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. Ezen alkalmak során a szaunamester a vendégekkel együtt érkezik a szaunában, majd fokozatosan hevíti fel a kabint és a kályhára aromás folyadékokat öntve segíti a vendégek aklimatizálódását és ellazulását.

Bükfürdő Kép: azevfurdoje.hu
Bükfürdő Kép: azevfurdoje.hu

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban az Acoustic Planet zenekar és a Groovehouse együttes lép színpadra, a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő iker medencéjénél filmvetítést tartanak és ingyenes csúszdahasználatot biztosítanak, a hatvani Városi Strandfürdőben lemezlovasok gondoskodnak a hangulatról.

 

Kumánia Retró – ilyen se volt még!
Nemcsak ibolyával vette magát körül Kisújszállás – ahogy a nótából eddig tudtuk -, hanem remek programokkal is! A Jász-Nagykun-Szolnok megyei település felzárkózott a hazai fürdővárosok sorába. Turisztikai, koncert és zenei programjaik igazi kikapcsolódást ígérnek a nyárra. Irány az Alföld és Kumánia!

Kisújszálláson Korda György és Balázs Klári, a Kozmix és a Party Art’s OK ad koncertet, Sárváron tűzijátékkal készülnek, a Harkányi Gyógyfürdőben csúszdapartit tartanak, Zalakaroson brazil zene és showtánc műsor, a Kerekdombi Termálfürdőben kabriós találkozó, latin táncosok, az Igali Gyógyfürdőben pedig fényszínház és lézer show lesz.
A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben lézer show-val és filmvetítéssel, valamint Dér Heni koncerttel várják a látogatókat, a sárospataki Véardó Fürdőben mozipiknik, tűzzsonglőr-bemutató, mazsorett-fellépés és habparti, Szekszárdon aqua-zumba és salsa bemutató, Kunszentmiklóson pedig úszó-, tánc-, strandröplabda-, lábtenisz- és vízi kosárlabdaversenyek lesznek.
Gyenesdiáson éjszakai vízi aerobik, Ráckevén chill out zene és filmvetítés, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban szaunaszeánszok és szabadtéri koktélbár, az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben pedig hangfürdő, jóga, csontkovács, aquafitness, önvédelmi bemutató, henna festés és az 1980-as, 1990-es évek zenéi, lézer show, valamint limbó verseny szórakoztatja majd a közönséget.
A csatlakozók teljes listája és a fürdők részletes programja a Magyar Fürdőszövetség honlapján olvasható.

8 csodás hazai fürdő, ahol rossz időben is pancsolhatunk
Nyáron a szabadba, strandra tervezett programjaink zömét keresztülhúzhatja az időjárás. Éppen ezért Az Év Fürdője 2016 szavazásban jól szereplő, népszerű fürdők közül ajánlunk nyolc olyat, amelyekben a rossz idő sohasem akadály.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!