Facebook hozzászólás
302

Ha lemaradtál, most megnézheted az idei MTV Europe Music Awards-ot

Egy pezsgő világváros, több ezer rajongó és Európa legrangosabb zenei díjátadója – óriási bulival ünnepelték a zeneipar legjobbjait vasárnap este a londoni Wembley arénában. A díjátadót ma, november 13-án 23:00-tól, holnap 21:00-tól ismétli a magyar MTV.

A vasárnapi show-t Eminem nyitotta, aki négy év után tért vissza az MTV EMA színpadára, méghozzá új száma, a Walk on Water világpremierjével.

Rúzsa Magdi lett a legjobb magyar előadó
Rúzsa Magdit választották a hazai rajongók az MTV Europe Music Awards Legjobb magyar előadójának, így ő képviselte hazánkat a londoni díjátadón

Az emlékezetes előadás után a rapper rögtön át is vehette a Legjobb Hip Hop kategóriáért járó díjat.

Eminem előadása után Rita Ora “esett be” a gálára fürdőköpenyben, törölközőbe csavart hajjal. A házigazda az est folyamán számtalanszor öltözött át és énekelni is hallhatta a közönség: a Your Song és Anywhere című számaiból összeállított mash-upot 50 háttértáncos kísérte. Rita Ora a gála végén átvette az MTV EMA Power of Music Award díját saját, és énekestársai nevében – a zenecsatorna ezzel a díjjal hálálja meg a Grenfell torony áldozataiért tett elhivatott munkájukat.

Rita Ora Kép: sajtóanyag
Rita Ora Kép: sajtóanyag

Az este legnagyobb győztese a fiatal Shawn Mendes volt: ő lett a Legjobb Előadó, megnyerte a Legnagyobb Rajongótábor kategóriát és There’s Nothing Holdin’ Me Back című száma lett a Legjobb Dal. A slágert élőben is hallhatta tőle a Wembley aréna közönsége.

Shawn Mendes, aki a gála három legfontosabb díját is megnyerte. Kép: sajtóanyag
Shawn Mendes, aki a gála három legfontosabb díját is megnyerte. Kép: sajtóanyag

Mendes mellett szintén fellépett az egykori One Direction tag, Liam Payne, és az egykori Fifth Harmony tag, Camila Cabello is, aki a Legjobb Pop kategóriáért járó díjat vihette haza. Demi Lovato és Kesha szintén nagy bulit csináltak, előbbi Sorry Not Sorry és Tell Me You Love Me című slágereinek mixével szórakoztatta a rajongókat, míg utóbbi a Learn to Let Go-t adta elő.

A U2 Global Icon díjas lett Kép: sajtóanyag
A U2 Global Icon díjas lett Kép: sajtóanyag

A fiatal popsztárok mellett a rock nagyágyúi is szép számmal képviseltették magukat az MTV EMA-n: a Global Icon díjas U2 a Trafalgar téren koncertezett, míg a Killers az arénában szórakoztatta a rajongókat The Man című slágerükkel.
A díjátadót David Guetta zárta, aki French Montana és Charli XCX közreműködésével adta elő a Dirty, Sexy, Money című újdonságot.

Az este folyamán a 2018-as EMA helyszínét is bejelentették – jövőre Bilbaoban, Spanyolországban rendezik a gálát.

U2: Berlin, 2017! Ezt láttuk, hallottuk!
Fergeteges koncertet adott a U2 a berlini Olimpiai Stadionban! Több mint 70 ezer rajongó énekelt, és ünnepelte az együttest. Az ír rockzenekar működése legsikeresebb korongjának, a The Joshua Tree megjelenése 30. évfordulója alkalmából indult amerikai és európai turnéra. London után rögtön Berlin következett – vélhetőleg nem véletlenül -, majd Róma, Amszterdam, Párizs…, de gyakorlatilag az európai koncertekre már minden jegy elkelt

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!