Facebook hozzászólás
350

Gyerekek, szállodaigazgató kerestetik!

Pályázatot hirdet 6-14 éves srácoknak, lányoknak a KidsOasis „Legyél Te is gyerek szállodaigazgató ” címmel. Egy olyan videót kell készíteni, a gyerekek elmondják, hogy szerintük milyen egy gyerekbarát szálloda, mit csinálna, ha ő lenne az igazgató? Figyelem, most mindent lehet!!!

Két mosolygós, vásott kölyök, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Minden szülő akkor érzi jól magát egy szállodában, ha a gyereke is megtalálja a magának legmegfelelőbb elfoglaltságot, szórakozást, és a fogára is megfelelő falat akad!

A KidsOasis éppen ezért játékra hívja kis és nagy partnereit! A gyerekeknek olyan filmeket kell készíteniük, amely bevezet a családbarát szállodák kulisszatitkaiba. A Legyél Te is gyermek szállodaigazgató című kis produkcióból derül jön ki, a kis alkotó mit csinálna másképp, ha ő dirigálhatná az egész hotelt!

A pályázat nyertesei belekóstolhatnak a szállodák világába, nem is akárhogy! Mind a 10 nyertes elutazhat családjával, és eltöltheti a gyereknapi hétvégét egy-egy minősített családbarát szálláshelyen, ahol ők lesznek az igazi hoteligazgatók. Betekinthetnek a kulisszák mögé, leellenőrizhetik a szobákat, bejárhatják a recepciót, a séffel közösen összeállíthatják a menüt, kiválaszthatják a gyereknapi programokat.

Kedves igazgató!
Tudod mi az a 100 dolog, ami kihagyhatatlan a felnőtté váláshoz! Elképedsz! Itt a megfejtés!

A pályázatokra a közönség szavaz majd, a 20 legtöbb szavazatot gyűjtő pályázó közül a négytagú zsűri választja ki a 10 szerencsés nyertest.

Szavazni is érdemes, mert köztük egy belföldi, 2 felnőtt és 2 gyerekre szóló wellness-hétvégét sorsolnak ki!

Jelentkezni itt lehet, és már a szavazatokat is gyűjthetik az igazgató-jelöltek! Az eredményhirdetést május 16-án rendezik, így mindenki időben felkészülhet dirigensi posztjára! Kalandra fel! Gyereknapon igazgasson minden minősített gyerekbarát szállodát egy igazi csemete!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!