Facebook hozzászólás
359

Grammy-díjas sztárbanda nyitja a 25. VOLT fesztivált!

Messze még a június, de az már bizonyos, hogy a 25. VOLT fesztivál nyitókoncertjét a Linkin Park adja. A 20 éve Kaliforniában alakult zenekar még sosem járt nálunk. Hamarosan lehet már jegyeket vásárolni a nagy eseményre!

Jövőre 25. alkalommal zarándokolunk Sopronba a VOLTra, melynek a nyitó koncertjét az idén 20 éve alakult Linkin Park adja. A zenekar világszerte stadionokat tölt meg és a legnagyobb fesztiválok headlinere. Több tízezres hazai közönsége évek óta várja ezt a pillanatot, hiszen eddig még soha nem léptek fel Magyarországon, miközben a VOLT kívánságlistáján szinte minden alkalommal ők az elsők.

Linkin Park
Linkin Park

A Linkin Park 1996-ban alakult Kaliforniában, 2000-ben megjelent debütáló lemeze, a Hybrid Theory slágereivel, újszerű stílusával új szintre emelte a rock és a nu metal műfaját, köszönhetően az elektronikus és hip-hop elemeknek (is).

A Crawling 2002-es Grammy-díja után 2006-ban a Jay-Z-vel közös Numb/Encore is elnyerte a legrangosabb elismerést, de pályafutása alatt a Linkin Park több mint 60 különböző díjat zsebelt már be. A MySpace-korszak egyik legnagyobb túlélőjének hetedik nagylemezét hatalmas várakozás övezi, reméljük, június 27-én, első magyarországi koncertjükön már hallhatjuk a legújabb Linkin Park számokat is.

A jó hír, hogy pár nap múlva kedvezményesen lehet a nyitó koncertre jegyeket venni és ugyancsak két teljes napig „early bird” áron juthatunk hozzá a bérletekhez is, melyek mellé – a kiemelt helyeken – díszdoboz és számos ajándék is jár.

A koncertrajongók azonban júniusig se fognak unatkozni, még  idén decemberben egy fantasztikus élménnyel gazdagodhatnak, ha a Palladino Orchestra koncertjére ellátogatnak, de májusban érkezik a Depeche Mode is.

Aki pedig otthon, kényelmesen szeret zenét hallgatni, annak Leonard Cohen legújabb albumát ajánljuk…

Új album!
Leonard Cohennek nemrég jelent meg legújabb albuma. Számtalan verse, dallama lapul még íróasztala fiókjában, de úgy érzi, már nem tudja befejezni. 82 évesen a halálra készül.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!