Facebook hozzászólás
411

Ganxsta Zolee még most is kiskakas

Az erőszakról, a szabályszegésről, a lányával zajló nagy beszélgetésekről, a nőkhöz fűződő viszonyáról, és élete egyik legfőbb eleméről, a rendszertelenségről is mesélt a különc zenész D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című webes műsorának legutóbbi részében. A rappernél zokni a plafonon, kutya az ágyban… 

Szándékosan barátkozott a lecsúszottakkal, lehúzta magát, hogy olyan közegbe keveredjen, ahol megmártózhatott az iszapban – pedig jómódú családból származik. Ő az, aki – saját bevallása szerint – „önerőből lett senki”, és tette mindezt a zene kedvéért. Persze a polgári életforma amúgy is távol áll a polgári nevén Zana Zoltánként kevésbé ismert Ganxsta Zolee-tól. A rappertől, aki mindig szemben áll mindennel és mindenkivel. Akinek, ha azt mondják: „ezt ne”, akkor csak azért is megcsinálja.

Elviszlek magammal, képkocka. Ganxta Zolee és D.Tóth Kriszta, Fotó: WMNmagazin/YouTube
Fotó: WMNmagazin/YouTube

– Ha malac vagyok, legyek büszke rá, és ne akarjak rigó lenni. Nem vagyok polgári életre való. Nem szeretnék normálisan élni – vallotta a zenész D. Tóth Krisztának. Számára ugyanis elképzelhetetlen a szabálykövető élet. Ha valaki rákényszerítené, annak katasztrofális eredménye lenne. Ő az a fickó, aki az autóját nem viszi szervizbe, a szerződéseit elhagyja, a csekkeket nem fizeti be időben. Volt, hogy emiatt kikapcsolták nála az áramot.

– Évtizedekkel ezelőtt, az első munkahelyemen, a Technoimpexnél, egy kis lóti-futi voltam. Amolyan mindenes. De semmis lettem, mert mindent tönkretettem magam körül. És ez a korral csak egyre rosszabb! – árulta el Ganxsta Zolee.

A zenész nem tagadja, mindig volt benne kettősség: nagyon szeret másokat bosszantani, miközben rosszul viseli, ha őt utálják. Az önazonosság fogalmába szerinte az sem kavar be, ha a kifelé nagypofájú, odamondogató pasi valójában érző szívű lélek, aki azt szeretné, ha szeretnék. Persze tisztában van vele, hogy zűrös élete miatt ez nem ilyen egyszerű. 2015 decemberében például a kecskeméti verekedésétől volt hangos a sajtó. Most, két évvel később, az Elviszlek magammal legújabb epizódjában erről azt mondta, hogy szerinte az erőszak néha megoldás. 52 évesen sem nőtt ki a balhékból. – Kiskakas vagyok most is – tette hozzá.

Elzavarta feleségét az Irigy Hónaljmirigy dobosa
Kabai Lacinál betelt a pohár… Az Irigy Hónaljmirigy dobosa régóta halogatott dologra szánta rá magát, aminek köszönhetően ráadásul nem csak számára nyílt ki a világ, de zenésztársai is rendkívül hálásak érte. A fiúk, Laci szemműtéte óta bíznak benne, nem fordulhat többé elő, hogy dobosuk összekeveri a dalok sorrendjét vagy teljesen más jelmezbe öltözik a koncerteken. Míg a többiek örültek a változásnak, Laci otthon épp emiatt került konfliktusba…

Ganxsta Zolee az autós interjú közben bevallotta D. Tóth Krisztának, hogy ezt az ominózus verekedős balhét később megbeszélte tízéves kislányával, Zoéval, akivel komoly dolgokról is szinte már felnőttként tud tárgyalni. Arra a kérdésre, hogy mi lesz, ha lánya majd egy olyan férfit választ, mint ő, a zenész azt mondta, az az ő dolga.

– Nem fogom eltiltani. Segíteni kell, hogy megtalálja azt, akivel boldog lehet. Ne kelljen megélnie az én hibáimat, tanuljon az én káromon. Támogatom mindenben. –

Magánéletéről már nem szívesen beszél, a bulvársajtó többször kiforgatta a szavait. Annyit azonban elmondott, hogy – a férfiak többségével ellentétben – ő nem árul zsákbamacskát: rendetlen, de nagyon tud szeretni, és szórakoztató vele az élet.

– A nők legalább tudják, hogy mit kapnak. Nincs hazugság, nincs vetítés. Zokni a plafonon, kutya az ágyban – ez van nálam. Ha valakit nagyon szeretek, akkor mindenem, amim van, az övé. De nálam mindig megvolt a veszélye, hogy életem végére egyedül maradok – árulta el D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című webes műsorának legutóbbi részében.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!