Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. április 29. 11:00 | PP-Eletforma

KLIPP-PREMIER

Főnyeremény ez a nő!

Három év után jelentkezik új, saját klippel Kováts Vera! Az X-Faktorban feltűnt énekesnő volt barátjával közösen írta a Főnyeremény című dalt. Sőt még a videóban is mindketten szerepelnek! Szép dolog a barátság!

Kováts Vera az X-Faktor óta folyamatosan építi zenei karrierjét, fellépései mellett dalokat is ír. Legújabb produkciójához, a Főnyereményhez klip is készült, amit nemrég mutattak be a nagyközönségnek.

– Borzasztó válogatós vagyok pasik terén. Elég ritka, hogy egy férfi igazán meg tudjon mozgatni érzelmileg. A dalban azt is elmesélem, hogy mennyi hozzám nem illő sráccal hozott össze a sors. Tulajdonképpen ez egy üzenete az én Főnyereményemnek! Üzenet az ismeretlen lovagomnak, hogy tárt karokkal várok rá – mondta Kováts Vera, aki a dalt volt barátjával közösen szerezte, és ráadásul a klipben mindketten szerepelnek.

Kováts Vera fekete-sötétszürke ruhában fekszik a szürke padlón, Kép: sajtóanyag

Kováts Vera, Kép: sajtóanyag

– Danival rég együtt dolgozunk, és volt egy zeneileg nagyon termények időszakunk. Ez a dal még a párkapcsolatunk alatt született. Ő tényleg ismer engem, és ezért is tud olyan dalokat írni nekem, amelyek engem tükröznek. Furcsa és érdekes volt eljátszani, hogy újra randizunk, és még jól is érezzük magunkat. Mindig viccesnek és jó fejnek tartottam, jóban vagyunk azóta is, tehát nem volt kellemetlen. Minden “randit” imádtam, ahogy a fiúk próbálják fényezni magukat nekem, szerintem zseniális – tette hozzá az énekesnő, akinek a legutóbbi, Képregény című klipje 2013-ban jelent meg.
Mi már korábban is tudtuk, hogy egy húron pendülnek!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!