Facebook hozzászólás
748

Fókuszban az adományok

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 21. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. Az RTL Klub idén is december 28-án jelentkezik egy speciális Fókusz különkiadással, melynek segítségével pénzt gyűjtenek a rászorulóknak.

Karácsony, Kép: pixabay
Karácsony, Kép: pixabay

Az Ökumenikus Segélyszervezet év végéig tart jótékonysági akciót, hogy a folyamatos tevékenységéhez és működéséhez szükséges támogatást összegyűjthesse. Ennek a kampánynak a részeként december 28-án, 19 órától az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A Fókusz különkiadásában és az adománygyűjtésben is nagy segítséget nyújtanak ezúttal is az RTL Magyarország műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítani fogják a nézőket a 1353-as adománygyűjtő telefonszám felhívására. A sztárokon kívül a Fókusz riporterei személyes történeteken, valóságos példákon keresztül mutatják be, hogy az Ökumenikus Segélyszervezethez érkező pénzadományok hogyan válnak valódi segítséggé.

Kongóban gyógyít a magyar Albert Schweizer
Külföldre ment egy magyar orvos, Dr. Hardi Richárd. De nem Angliába vagy Németországba a jobb és biztonságosabb jövőért, életért, hanem Kongóba. Álma, hogy adományokból létre hozzon egy szemészeti központot. Szervez, épít, és közben műt, mert aki a dzsungelben nem lát, az nem lesz hosszú életű…

A nehéz sorsokat bemutató riportokban ugyanakkor közös, hogy minden esetben ott a remény is: a Segélyszervezet az adományozók segítségével a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetben is esélyt tud nyújtani a szegénységből, a krízisből való kitörésre.

Az újabb együttműködés célja nem lehet más ezúttal sem, mint, hogy minél több ember csatlakozzon az ünnepi összefogáshoz, azaz váljon nézőből aktív segítővé maga is, hogy a segélyszervezet az ünnepeken túl egész évben ételt adhasson az éhezőknek, otthont az otthontalanoknak és esélyt az esélyteleneknek.

Idén is nagyon könnyű lesz csatlakozni a felhíváshoz: egy hívás vagy sms az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára 250 forint adományt jelent. Az adományokat a december 28-ai Fókusz különkiadás előtt és alatt is megtehetik a nézők!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!