Facebook hozzászólás
182

Focivébé: ha nem figyelsz a párodra, majd figyel más!

Közel a duplájára növekszik a női társkeresők száma a foci-világbajnokság idején. A futballözvegyek a televízió helyett másutt keresnek szórakozást, de van, ahol a nőket is érdekli a foci.

Máshol talál vigaszt az asszony – Kép: MTI

A futball-VB idején drámai módon megugrik az új női regisztrációk száma Nagy-Britannia egyik legnagyobb társkeresőjének oldalán, amelynek adatai szerint már a világbajnokság előtti hetekben 67 százalékkal nőtt az új női regisztrálók száma, és ez tapasztalataik szerint a VB alatt tovább növekszik majd. Az Illicitencounters kifejezetten a már kapcsolatban élők számára nyújt társkereső szolgáltatást, azaz miközben a férjek és barátok a televízió előtt csücsülnek, az unatkozó futballözvegyek más szórakozás után néznek.

„A világbajnokság a nyakunkon van, és a tévé előtt ülő férjem számára azóta láthatatlanná váltam” – indokolta regisztrációját az egyik új tag. Mike Taylor,az oldal vezetője szerint nagyon sok új társkereső egyértelműen kijelenti, elege van abból, hogy a barátja számára kolonccá válik a világbajnokság ideje alatt. Taylor szerint már a VB-t megelőző Anglia–Peru barátságos mérkőzés idején is 200 százalékkal növekedett a nők aktivitása az oldalon. „Ez az adatsor legyen minden féri számára figyelmeztetés. Ha nem fordítasz kellő figyelmet a párodra a VB alatt, akkor talán majd keres magának valaki mást, aki rá is figyel” – fogalmazta meg javaslatait a társkereső oldal vezetője.

Szerinted ki nyeri a focivébét? Mások ezt tippelik!
A foci-világbajnokságot tévén követő emberek túlnyomó része baráti, családi körben nézi majd a vb meccseit, és jó sokan azt tervezik, hogy vendéglátóhelyen, nagy társaságban figyeli majd a mérkőzések alakulását. A világbajnokság győztesét illetően is elég nagy az összhang a szurkolók között.

A FIFA felmérése alapján azonban nem minden országban veszélyezteti a foci-világbajnokság a párkapcsolatokat. Miközben Angliában a meccsnézők kétharmada férfi, addig egyes országokban a meccseket több hölgy nézte, mint férfi. Meglepő módon Franciaországban, Argentínában és Brazíliában is több a tévénézők között a nő, mint a férfi, de még a mediterrán országokban is csak csekély a férfitöbbség – írja a hdplanet.eu.

Magyarországon korábban a Medián készített felmérést a férfiak és nők tévézési szokásairól a futball-EB ideje alatt. Nálunk a megkérdezett nők kétharmada követte a mérkőzéseket, és 60 százalékuk a párjával együtt tette ezt. A nők csupán öt százaléka neheztelt párjára a folytonos tévénézés miatt. Ám a feleségek 8, míg a lazább kapcsolatban élő nők 15 százaléka szervezett magának más programot a tévéközvetítések idejére.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!