Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2018. április 03. 18:00 | László Márta

PROGRAMAJÁNLÓ

Finisszázs haikunappal

Április 8-án zár a Sanghay – Shanghai. Párhuzamos eltérések Kelet és Nyugat között című kiállítás, melynek finisszázsát az V. Haikunappal egybekötve ünnepelik meg 7-én, vagyis szombaton.

Nacuszaka Sinicsiro, Kép: Hopp Múzeum

Nacuszaka Sinicsiro, Kép: Hopp Múzeum

Idén már ötödik alkalommal rendezik meg a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és a Magyar–Japán Baráti Társaság közös eseményét. A változatos programoknak ezúttal két helyszín ad otthont: a Hopp Múzeum (külső és belső tereivel együtt), valamint a Nemzetek Háza. Idén is lesz haiku- és haigaíró verseny, előadások a magyar haikuról, felolvasás a legjobbnak ítélt pályaművekből, figurakészítés-bemutató Nacuszaka Sinicsiróval, kalligráfia-, valamint kézműves foglalkozás.

A színes programok10.30-kor kezdődnek és este 6-ig tartanak.

Ismerkedj meg Asahival, a felkelő nap urával
Elegáns környezetben, autentikus dobkísérettel, a japán konyha remekművei kíséretében mutattak be minket egymásnak. Így találkoztam az Asahi Super Dry-jal, Japán első számú sörével, amit világhódító körútja keretében Közép-Kelet-Európában először kóstolhat meg a közönség. Az úr száraz, ugyanakkor friss jelenség, igazi tavaszi tavaszi partner! Ajánlom a foci vb-re készülő férfiaknak csakúgy, mint az ezalatt különleges élményekre vágyó hölgyeknek! Mi még biztosan találkozunk!


Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!