Facebook hozzászólás
732

Fél év királyság – kellene?

Fél év királyság után a Rézangyal kirúgta állásából a TAG-ot, aki utolsó „munkanapjára” illegál bulit szervezett a régi Zöld Pardon területére. Bár Szemző Áron tökéletesen ellátta munkakörét: partikat szervezett, ott volt minden buliban, a fesztiválok backstage-eiben lógott, amikor épp nem csajozott, facebookozott és nem utolsó sorban csapolta a pálinkát, mégis elbúcsúztak tőle, mert szerződése csak fél évre szólt. A Rézangyal rögtön el is kezdte keresni Áron utódját, aki elődjéhez hasonlóan azért kapja majd a havi fizetést, pálinkát, hírnevet és egy belvárosi lakást, hogy éjjel-nappal bulizzon.

Neked menne? Kép:Rézangyal

Fél évvel ezelőtt a Rézangyal kft. különleges állásajánlatot adott fel, hogy megtalálja az ország legtehetségesebb partiarcát, aki az éjszakában, bulizás közben népszerűsíti a pálinkát.  A több száz jelentkező közül Szemző Áron szervezte a próbamunkának minősülő legnagyobb partit, így ő kapta meg a legmenőbb állást havi fizetésért, telefonért, pálinkáért, hírnévért és egy belvárosi lakásért. A szerződés azonban úgy szólt, hogy fél év után kirúgják. Ez most meg is történt, mégpedig egy emlékezetes záróbulin, egy illegál partin, ahol közel 1000 fő bulizott a külföldi és hazai dj-k szettjeire.

„Nem csak, hogy ott voltam minden fesztiválon, de a legnagyobbakon saját színpadom is volt. Elképesztő érzés volt látni, hogy sokszor inkább nálam buliztak az emberek, ahelyett, hogy a külföldi fellépő partijára mentek volna. És talán az volt a legjobb az egészben, hogy borzasztóan tapadtak rám a csajok. Annak köszönhetően, hogy én voltam a TAG” öt állásajánlatot is kaptam, úgyhogy azt hiszem, sínen vagyok” – foglalta össze Áron a félé év királyság eredményét – foglalta össze Áron a félé év királyság eredményét.

A következő TAG-ot hasonló feltételekkel veszi fel a pálinkás cég, s beugró feladatként szintén bulit kell szervezni, melyet a Facebook-on is meg kell hirdetni október 1. és 31. között. A kritériumok pedig így szerepelnek az álláshirdetésen:

Ha bírod a gyűrődést, nem fog ki rajtad az éjszaka, lételemed az önkifejezés és állandóan pörögsz, jelentkezz! Keressük a TAG-ot, Budapest legmenőbb arcát!”

Bővebb információ www.facebook.com/KiAzATAG



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!