Facebook hozzászólás
340

Február a szerelem hónapja

Külföldi jegyesek, akiknek csupán három hónapjuk van eldönteni, összeházasodnak és maradnak Amerikában, vagy hazatérnek; egyedülálló felnőttek, akiknek szüleik igyekeznek párt találni; és rendkívüli betegségben szenvedő hétköznapi emberek, akik szintén az igaz szerelmet keresik – a Valentin-nap közeledtével idén is a szerelemmel és párkapcsolatokkal foglalkozó legizgalmasabb sorozatokat hozza el a TLC.

Söröző pár nagy fa asztalnál, Kép. flickr
Kép. flickr

Vajon mitől függ, hogy egyes párok évekig fontolgatják a házasságot, míg mások pár nap ismeretség után összekötik az életüket? Valóban létezik szerelem első látásra, vagy idő kell az igazi szerelemhez? És meg lehet gyorsítani mindezt, ha muszáj? A Három hónap múlva esküvő! betekintést ad a külföldi társkeresés és házasságkötés világába. Megismerhetünk hat amerikait, akik szerelmüket az úgynevezett jegyestársi vízummal hozzák az Egyesült Államokba, hogy az együttélés során megtapasztalhassák, eléggé szeretik-e egymást. Erre mindössze kilencven nap áll rendelkezésükre. Három hónap alatt el kell dönteniük, összeházasodnak-e – ha nem, a pár külföldi tagjának azonnal távoznia kell az országból. A párok közül sokan alig ismerik egymást – nyaraláson vagy üzleti úton találkoztak. A sorozatban megismerhetjük Josh és Aleksandra, Fernando és Carolina, Kyle és Noon, Devar és Melanie, Loren és Alexei, Nikki és Mark szerelmét. Vajon hányan mondják ki végül a boldogító igent?

Februári premierek:
Három hónap múlva esküvő! – harmadik évad, premier: február 14, vasárnap 20:00-kor, Nem a külső számít – második évad, premier: február 19, péntek 20:00-kor!

Online társkeresés, randialkalmazások, minden lében kanál, partnerkereső jóbarátok… Minden szingli ismeri ezeket a párkereső segítségeket. De mi történik akkor, ha a modern társkereső megoldások sem segítenek?  A legtöbb fiatal számára valódi rémálom lenne, ha a szülei megpróbálják befolyásolni őket abban, kit válasszanak életük párjául, és megszabnák, legyen gazdag, jó családból való, intelligens, na meg könnyen irányítható a leendő ara vagy férj… Mégis vannak olyanok, akik éppen ezekre az intelmekre hallgatnak, és a szüleik beleegyezése nélkül ki nem mondanák a boldogító igent. Egy merész, új társadalmi kísérlet, a Kerítő szülők során a szerelemben balszerencsés férfiak és nők azoknak a kezébe helyezik szerelmi életüket és jövőjüket, akik a legjobban ismerik őket: a szüleikébe. Négy egyedülálló fiatalt ismerhetünk meg a sorozatban, akik nem találják a szerelmet: Mitch a harmincéves Los Angeles-i sommelier, a 34 éves életvidám, filippínó Marivic, aki ápolóként dolgozik New Yorkban, John a gyakorlott randizó, és a 33 éves Christina, aki saját utazási irodáját vezeti, így alig akad ideje saját magára és társas kapcsolataira is.

Mosolygó fiatal lány, Kép: flickr
Kép: flickr

A legtöbb ember számára nem könnyű megtalálni az igazit, de vannak, akiknek ez kifejezetten ijesztően nehéz feladat. A Nem a külső számít című sorozat viszont megmutatja, hogy a szerelem mindenkinek jár, azoknak is, akik az átlagostól eltérő külsővel rendelkeznek. A nyolcrészes sorozat második évadában újabb tizenkét olyan egyedi esetet ismerhetünk meg, amelyben átlagos, hétköznapi emberek élnek rendkívüli egészségügyi problémával, és bár kicsit félve, de keresik az igaz szerelmet. Az ápolónőként dolgozó Michelle elvesztette bőrének egyötödét a lábszáráról, illetve vérmérgezés következtében lábujjainak egy részét is. Chloe kozmetikus, de már 15 éve szenved erőteljes hajhullástól, amitől kopasz foltok vannak a fején. Ilyen és hasonló sorsokkal jelentkezik a sorozat, amelyben arról is választ kapunk vajon az túlzott verejtékezés vagy az abnormális szőrnövekedés mekkora akadályt jelentenek a nagy Ő megtalálásánál.

Tudtad?
Egy újabb országos sorozat premierjét láthatják a nézők rövidesen a Cool-on. Néhány hét múlva, február 22-én, hétfőnként érkezik a Rosewood című amerikai krimi!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!