Facebook hozzászólás
764

Ezek a legjobb magyar hotelek! Már kipróbáltad?

Több mint hatezer Facebook-rajongót gyűjtött idén nyáron a Tisza Balneum Hotel, amely így a hazai szállodák közül a legtöbb új lájkolót szerezte – derül ki a Front Page Communications által készített elemzésből. A tourism&social című e-magazin őszi számában található összefoglaló szerint jelenleg a sümegi Hotel Kapitány Wellness vezeti a magyar hotelek toplistáját 123 ezer rajongóval.

A hazai szállodák közül idén nyáron a Tisza Balneum Hotel gyűjtötte a legtöbb új Facebook-rajongót, összesen több mint 6,5 ezret, így 74 százalékkal nőtt a rajongótábora. Az aktív és hangulatos tartalom mellett a sikerhez hozzájárult, hogy szelfipadot állítottak fel és így ösztönözték a vendégeket, hogy örökítsék meg élményeiket, és posztoljanak a szálloda oldalára.

Hotel Tisza Balneum, Kép: szallas.hu
Hotel Tisza Balneum, Kép: szallas.hu

A Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu adatai alapján összeállított toplistán a nyári hónapok rajongószerzésében a Hotel Visegrád lett a második, 3,2 ezer új lájkolóval, a dobogó harmadik fokára pedig a Gunaras Resort SPA Hotel léphetett fel 2,8 ezer új követővel.

Hotel Termál Visegrád, Kép: szallas.hu
Hotel Termál Visegrád, Kép: szallas.hu

A teljes rajongószámot tekintve a hazai szállodák közül a Hotel Kapitány Wellness vezeti a rangsort 123 ezer rajongóval. Második a Bambara Hotel (74 ezer), harmadik pedig az Oxigén Hotel Family & Spa Noszvaj (54 ezer).

A sümegi hotel, Kép: Hotel Kapitány
A sümegi hotel, Kép: Hotel Kapitány

 

Új rajongók – TOP 10 magyar szálloda a Facebookon*

2017. június-augusztus között szerzett
új rajongók száma alapján

(kerekített számok)

1. Tisza Balneum Hotel 6,5 ezer
2. Hotel Visegrád 3,2 ezer
3. Gunaras Resort SPA Hotel 2,8 ezer
4. Aquaworld Resort Budapest 2,7 ezer
5. Wellness Hotel Gyula 2,5 ezer
6. Castellum Hotel Hollókő 2,4 ezer
7. Hunguest Hotel Forrás 1,9 ezer
8. Aquaticum Debrecen 1,6 ezer
9. Hotel Délibáb – Hajdúszoboszló 1,4 ezer
10. Hotel Lövér 1,3 ezer
Forrás: Front Page Communications

*A lista MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének) tagok szálláshelyet népszerűsítő, hivatalos Facebook-oldalait tartalmazza.

 

A részleteket itt találod!

5+1 dolog, ami miatt el kell menned Berlinbe!
Előkapsz egy útikönyvet, vagy letöltesz egy jó kis alkalmazást a telefonodra, és mindent látsz Berlinről! Én most mindezek nélkül mutatom meg, mi az, amit ki kell próbálnod a német fővárosban, hogy minél többet megtudj erről az elképesztő helyről és lakóiról! Gyere velem egy kis felfedezésre!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!