Facebook hozzászólás
733

Érkezik az Exatlon

Hamarosan vadonatúj, egzotikus környezetben forgatott sport reality érkezik a TV2 képernyőjére. Az eredetileg török formátum, az Exatlon már várja a mindenre elszánt sportemberek jelentkezését, akik nem rettennek meg az extrém fizikai kihívásoktól, és képesek rá, hogy a teljesítőképességük határait feszegessék. 

A formátum számos országban nagy sikert aratott, Brazília, Mexikó, Kolumbia, Románia és az Egyesült Államok után most Magyarországon indul hódító útjára. A Dominikai Köztársaságban forgatott műsorban két csapat versenyez egymás ellen: civil játékosok csapnak össze sportos hírességekkel, akik lehetnek olimpikonok, jelenlegi és egykori sportemberek, vagy éppen kiemelkedően sportos celebek.

Exatlon, Kép: TV2
Exatlon, Kép: TV2

Mindannyian csak alapos orvosi vizsgálat és állapotfelmérés után utazhatnak el életük – vélhetően – legnagyobb kalandjára. A játékosok egyéni teljesítményei nagyban befolyásolják a csapatuk eredményét, így közös érdek, hogy mindenki a legjobb formáját nyújtsa a versenyben. A szabadtéri akadálypályák nem várt kihívások elé állítják a szereplőket, akiknek a fizikai erőnlét mellett szükségük lesz a maximális koncentrációra, pszichés felkészültségre is. Az Exatlon Bajnokára a küzdelem végén többmilliós nyeremény vár.

– Az elmúlt években a formátum-vásárokon egyre több jól kitalált, és már megvalósított sport tartalmú szórakoztató műsorral találkoztunk, így figyeltünk fel az Exatlonra is. A műsor egy egzotikus kaland reality és egy sportvetélkedő ötvözete, extra csavarként a civilek hírességekkel csapnak össze az akadálypályákon – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Jelentkezni ezen a linken lehet.

Anyu és a Miért-korszak
2 és 3 éves koruk között a gyerekek rengeteget változnak. A mozgásuk sokat ügyesedik, egyre több szót ismernek, beszédük egyre választékosabb. Megjelenik a dolgok működése iránti kíváncsiság, a Miért? korszak sajátossága, hogy csak úgy záporoznak felénk a világ dolgaival kapcsolatos kérdéseik. Az egymás mellett játszást egyre inkább felváltja az egymással játszás, a barátkozás. Képzeletük és kreativitásuk szárnyal, s ez egyértelműen megjelenik a játékaikban is. Tehát jó, ha van mindig a tarsolyunkban néhány játékötlet a borús, esős őszi és a közelgő hideg téli nappalokra. Licsár Szilvia pedagógus, a Játékliget szakértője ebben nyújt segítséget.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!