Facebook hozzászólás
427

Először is kapsz egy fülest!

Október 30-án mutatkozik be a Humor+, a humorcsatorna. Az indulás estéjén szórakoztató átverésekkel érkezik a csatorna vadonatúj, saját gyártású tartalmaként a Kapsz egy fülest. A későbbiekben rendhagyó mini-ütközetekkel rajtol az Ember vs. Légy című műsor, valamint a vígjátéksorozatok sokszínű tárházából is válogathatnak majd az érdeklődők, legyen szó országos premierekről vagy a legnagyobb közönségkedvencekről.

Síposok, Kép: TV2
Siposok, Kép: TV2

A Kapsz egy fülesben a műsorvezetők instrukciói alapján egy-egy híresség teszi próbára a gyanútlan áldozatok türelmét és nevetőizmait. Az átverések ceremóniamesterei ezúttal az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos testvérek lesznek, akik olyan inkognitóba bújt sztárokat instruálnak, mint Dér Heni, Kelemen Anna, Lakatos Márk, Csonka András, Vastag Tomi vagy éppen Miskovits Marci. Legyen szó pincérkedésről, rúdtáncról, vagy éppen jógáról, a meghökkentő helyzetek elől senki nem menekül.Kapsz egy fülest! logó

Bizonyára kevesen vannak, akiknek még nem gyűlt meg a baja a legyekkel. Viszont annál ritkábban veszi fel velük bárki a harcot egy palacsintával, porszívóval vagy például bokszkesztyűvel. Az Ember vs. Légy (Man vs. Fly) rövid epizódjaiban nem csupán szokatlan eszközökkel, de nem mindennapi kosztümökben állnak ki a legbátrabbak, hogy egyperces meccsen győzedelmeskedjenek a szárnyas kis rovarok ellen.

Röviddel az amerikai premiert követően startol a valóság és az animáció tökéletes ötvözete az Atyám, Zorn! (Son of Zorn), valamint szintén először érkezik a hazai képernyőre a testvérpár, Holly és Valerie, a Tesóm nyakán (What I like about you) című sitcomban. Az Amerikai fater is tartogat majd új részeket rajongóinak, emellett a Bluth család látszatluxusába csöppenhetnek a nézők, Az ítélet: család (Arrested development) epizódjaiban. A műsorkínálat további részében garantált szórakozást kínálnak olyan ismert sorozatok is, mint A Simpson család, az Egy rém rendes család, a Férjek gyöngye, a Joey, vagy A nevem Earl. A csatornapremier okróber 30-án, este 10-kor lesz!

Forog A mi kis falunk
Már javában zajlanak a forgatási munkálatai az RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunknak. Az eddig elkészült anyagokból pedig már egy rövid hangulatvideót is összeállítottak a készítők. Itt nézd meg!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!